Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie – exporturile de carne de vita au crescut cu 31 la suta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exporturile de carne de vita proaspata si congelata din Marea Britanie in luna iulie 2010 au fost cu pana 31 la suta mai mari pina la 8.000 de tone, comparativ cu aceeasi luna din 2009, scrie portalul infocarne.ro.

Anul acesta, pana in prezent, exporturile de carne de vita, au crescut cu 56000 de tone si continua sa fie cu mult peste nivelul din 2009. Aceasta crestere a exporturilor se datreaza de productia din Marea Britanie, in crestere cu 10 la suta in primele sapte luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2009.

In plus, la sfarsitul lunii iulie 2010, Marea Britanie exportate 20.000 de tone de organe din carne rosie, aproape 50 la suta mai mult decat in perioada similara a anului la un nivel similar cu cel din 2008.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...