Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie face presiuni pentru respectarea termenului de interzicere a baterilor pentru gaini in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actiuni ale unor inalti oficiali britanici au impiedicat o incercare a unor state membre ale UE de amanare a deciziei de interzicere a „bateriilor” pentru gainile ouatoare, scrie infocarne.ro.

Astfel Secretarul britanic al Mediului, Caroline Spelman, a lansat un atac asupra intarzierii propuse de reprezentantii altor tari member ale Uniunii in timpul unei reuniuni a ministrilor agriculturii de la Bruxelles. „Amanarea punerii in aplicare a acestei interdictii ar fi extrem de nedrepta pentru toti detinatorii de pasari de curte din Regatul Unit si din alte tari din Europa care au lucrat din greu pentru a opri utilizarea bateriei”, a punctat Spelman.

Ea a precizat ca Marea Britanie a reusit sa respecte deadline-ul UE: „Industria avicola din Marea Britanie a lucrat din greu si a facut investitii semnificative pentru a converti bateriile inainte de termenul limita European iar produsele lor ar trebui sa concureze cu oua din alte tari europene care nu s-au convertit, a aratat Secretarul britanic, dovedind injustetea unei eventuale amanari.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...