Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie face presiuni pentru respectarea termenului de interzicere a baterilor pentru gaini in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actiuni ale unor inalti oficiali britanici au impiedicat o incercare a unor state membre ale UE de amanare a deciziei de interzicere a „bateriilor” pentru gainile ouatoare, scrie infocarne.ro.

Astfel Secretarul britanic al Mediului, Caroline Spelman, a lansat un atac asupra intarzierii propuse de reprezentantii altor tari member ale Uniunii in timpul unei reuniuni a ministrilor agriculturii de la Bruxelles. „Amanarea punerii in aplicare a acestei interdictii ar fi extrem de nedrepta pentru toti detinatorii de pasari de curte din Regatul Unit si din alte tari din Europa care au lucrat din greu pentru a opri utilizarea bateriei”, a punctat Spelman.

Ea a precizat ca Marea Britanie a reusit sa respecte deadline-ul UE: „Industria avicola din Marea Britanie a lucrat din greu si a facut investitii semnificative pentru a converti bateriile inainte de termenul limita European iar produsele lor ar trebui sa concureze cu oua din alte tari europene care nu s-au convertit, a aratat Secretarul britanic, dovedind injustetea unei eventuale amanari.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...