Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marea britanie face presiuni pentru respectarea termenului de interzicere a baterilor pentru gaini in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actiuni ale unor inalti oficiali britanici au impiedicat o incercare a unor state membre ale UE de amanare a deciziei de interzicere a „bateriilor” pentru gainile ouatoare, scrie infocarne.ro.

Astfel Secretarul britanic al Mediului, Caroline Spelman, a lansat un atac asupra intarzierii propuse de reprezentantii altor tari member ale Uniunii in timpul unei reuniuni a ministrilor agriculturii de la Bruxelles. „Amanarea punerii in aplicare a acestei interdictii ar fi extrem de nedrepta pentru toti detinatorii de pasari de curte din Regatul Unit si din alte tari din Europa care au lucrat din greu pentru a opri utilizarea bateriei”, a punctat Spelman.

Ea a precizat ca Marea Britanie a reusit sa respecte deadline-ul UE: „Industria avicola din Marea Britanie a lucrat din greu si a facut investitii semnificative pentru a converti bateriile inainte de termenul limita European iar produsele lor ar trebui sa concureze cu oua din alte tari europene care nu s-au convertit, a aratat Secretarul britanic, dovedind injustetea unei eventuale amanari.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...