Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marel a trainuit personalul de la cea mai mare unitate de procesare a pestelui tocat din islanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La inceputul acestui an, la fabrica HB Grandi din Reykjavik, cea mai mare unitate de procesare a pestelui tocat din Islanda, s-a incheiat instalarea celei mai mari si avansate linii de procesare de profil, din Islanda. In scop pregatitor pentru lucrul cu noua linie, o mare parte din personalul fabricii HB Grandi a luat parte la cursurile de pregatire oferite de compania Marel. Scopul a fost acela de a motiva personalul si de a-l pregati pentru schimbarile de la nivelul procedeelor de lucru, pentru a se asigura astfel faptul ca sistemul va avea eficienta maxima, inca din prima zi dupa instalare.

„Am trimis personal de la departamentul nostru de intretinere, operatori QC, personal de conducere si cateva persoane din departamentul comercial. In plus, compania Marel a organizat un instructaj de o jumatate de zi pentru toti angajatii din fabrica noastra, fapt care a fost extrem de benefic”, a spus Dadi Hrolfsson, responsabil cu supravegherea activitatii din fabrica islandeza.

Cursurile s-au tinut atat in islandeza, cat si in engleza si au acoperit intervale de la 4 ore la 2 zile. Au cuprins o prezentare generala a liniei noi si a sistemului software Innova, informatii referitoare la modalitatile de identificare a erorilor, o prezentare a serviciilor tehnice ale liniei, aspecte legate de controlul calitativ, precum si alte chestiuni. Chiar merita sa-ti instruiesti personalul. Angajatii mei s-au acomodat cu lucrul pe linia noua mult mai rapid si acest lucru s-a reflectat foarte rapid asupra productiei. Fara discutie, este o investitie care merita facuta. a subliniat Dl Hrolfsson.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...