Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marel a trainuit personalul de la cea mai mare unitate de procesare a pestelui tocat din islanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La inceputul acestui an, la fabrica HB Grandi din Reykjavik, cea mai mare unitate de procesare a pestelui tocat din Islanda, s-a incheiat instalarea celei mai mari si avansate linii de procesare de profil, din Islanda. In scop pregatitor pentru lucrul cu noua linie, o mare parte din personalul fabricii HB Grandi a luat parte la cursurile de pregatire oferite de compania Marel. Scopul a fost acela de a motiva personalul si de a-l pregati pentru schimbarile de la nivelul procedeelor de lucru, pentru a se asigura astfel faptul ca sistemul va avea eficienta maxima, inca din prima zi dupa instalare.

„Am trimis personal de la departamentul nostru de intretinere, operatori QC, personal de conducere si cateva persoane din departamentul comercial. In plus, compania Marel a organizat un instructaj de o jumatate de zi pentru toti angajatii din fabrica noastra, fapt care a fost extrem de benefic”, a spus Dadi Hrolfsson, responsabil cu supravegherea activitatii din fabrica islandeza.

Cursurile s-au tinut atat in islandeza, cat si in engleza si au acoperit intervale de la 4 ore la 2 zile. Au cuprins o prezentare generala a liniei noi si a sistemului software Innova, informatii referitoare la modalitatile de identificare a erorilor, o prezentare a serviciilor tehnice ale liniei, aspecte legate de controlul calitativ, precum si alte chestiuni. Chiar merita sa-ti instruiesti personalul. Angajatii mei s-au acomodat cu lucrul pe linia noua mult mai rapid si acest lucru s-a reflectat foarte rapid asupra productiei. Fara discutie, este o investitie care merita facuta. a subliniat Dl Hrolfsson.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...