Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marel a trainuit personalul de la cea mai mare unitate de procesare a pestelui tocat din islanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La inceputul acestui an, la fabrica HB Grandi din Reykjavik, cea mai mare unitate de procesare a pestelui tocat din Islanda, s-a incheiat instalarea celei mai mari si avansate linii de procesare de profil, din Islanda. In scop pregatitor pentru lucrul cu noua linie, o mare parte din personalul fabricii HB Grandi a luat parte la cursurile de pregatire oferite de compania Marel. Scopul a fost acela de a motiva personalul si de a-l pregati pentru schimbarile de la nivelul procedeelor de lucru, pentru a se asigura astfel faptul ca sistemul va avea eficienta maxima, inca din prima zi dupa instalare.

„Am trimis personal de la departamentul nostru de intretinere, operatori QC, personal de conducere si cateva persoane din departamentul comercial. In plus, compania Marel a organizat un instructaj de o jumatate de zi pentru toti angajatii din fabrica noastra, fapt care a fost extrem de benefic”, a spus Dadi Hrolfsson, responsabil cu supravegherea activitatii din fabrica islandeza.

Cursurile s-au tinut atat in islandeza, cat si in engleza si au acoperit intervale de la 4 ore la 2 zile. Au cuprins o prezentare generala a liniei noi si a sistemului software Innova, informatii referitoare la modalitatile de identificare a erorilor, o prezentare a serviciilor tehnice ale liniei, aspecte legate de controlul calitativ, precum si alte chestiuni. Chiar merita sa-ti instruiesti personalul. Angajatii mei s-au acomodat cu lucrul pe linia noua mult mai rapid si acest lucru s-a reflectat foarte rapid asupra productiei. Fara discutie, este o investitie care merita facuta. a subliniat Dl Hrolfsson.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...