Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marel la evenimentul ipa 2010, 17-21 octombrie, paris, franta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Marel desfasoara un proces continuu de creare a unor tehnologii noi, al caror scop este de a ajuta procesatorii din industria alimentara sa raspunda cererilor fluctuante ale clientilor lor. Compania Marel dispune de cunostintele si experienta necesare, alaturi de o gama larga de utilaje si sisteme integrate, pentru a veni in sprijinul industriei alimentare. Suntem mandri ca putem oferi procesatorilor din toata lumea convenabilitatea unei singure surse, care sa le poata indeplini toate nevoile de procesare.

La expozitia IPA de anul acesta, de la Paris, Marel a prezentat publicului unele dintre utilajele si sistemele avansate de procesare suplimentara, produse de firmele Marel si Townsend. Marel a expus portionatorul de mare viteza I-Cut 55, masina de etichetare a preturilor WPL 9040, precum si cateva exemple dintre utilajele noastre de gradare, lotizare si cantarire de control. De asemenea, au fost prezentate si masinile noastre de jupuit, produse de Townsend si portionatorul TurboVar de procesare la intrarea pe linie.

Produse prezentate la IPA:

Portionatorul I-Cut 55
I-Cut 55 este un portionator de mare viteza si precizie, ideal pentru transarea produselor la greutate si/sau lungime fixe. Portionatorul are o capacitate de scanare la 360°, care ofera posibilitatea efectuarii unor masuratori exceptional de precise ale produselor, in vederea localizarii exacte a punctelor de taiere, pentru obtinerea portiilor de greutate fixa.

TurboVar
Portionatorul de intrare pe linie, TurboVar, produs de Townsend, taie un flux continuu de salamuri proaspete la lungimi precise, prestabilite. Masina asigura o prezentare perfecta a salamului, fara capete deschise, ci rotunde, cu aspect natural.

WPL 9040
Gama de masini de etichetat preturile, produsa de Marel, reprezinta o generatie de dispozitive de etichetat sigure, precise, rapide si usor de folosit, care pot lucra perioade lungi, fara intrerupere. Masina de etichetat WPL 9040 este ideala pentru pachetele mari si ofera un acces total la toate functiile sistemului in timp ce lucreaza.

Cantarul Multihead si cantarul de control M-Check RF8, produse de Marel
Cantarul Multihead produs de Marel face fata aproape tuturor cerintelor de alimentare, amestecare si cantarire. El portioneaza automat si ambaleaza produse alimentare in orice tipuri de tavi, pachete termice, pungi, conserve, sticle sau cutii. In cadrul expozitiei, cantarul Multihead va fi prezentat intr-o sesiune demonstrativa alaturi de cantarul nostru de control, M-Check RF8. Cantarul de control asigura un control al greutatii in proportie de 100%, impiedicand depasirile sau deficientele de greutate, fiind conceput special atat pentru produse alimentare umede, cat si pentru produse uscate.

Lotizatorul Target
Acest lotizator este o masina unica de cantarit, care combina un numar prestabilit de produse proaspete sau congelate intr-un singur pachet, la o greutate fixa. Lotizatorul Target este usor de integrat in liniile de productie, livrand loturi de greutate fixa direct catre punctele de ambalare manuala sau automata.

Masina de jupuit membrane SK 11-320
Masina de jupuit, produsa de Townsend, este folosita pentru indepartarea membranelor de pe piesele de muschi rotunde. Masina de jupuit este conceputa pentru a integra niste optiuni de igiena excelente, care reduc pana la jumatate timpul necesar pentru curatare.

Masina de jupuit SK 15-340
Masina de jupuit indeparteaza pielea de pe piesele de porc plate, cum ar fi abdomenul, spetele si resturile de toaletare. Aceasta masina independenta este usor de utilizat, oferind un acces usor la toate functiile pe care le utilizeaza operatorul, precum si posibilitati de igienizare excelente, cu acces usor in vederea curatarii.

Aparatul de gradare Compact
Gradatorul economic Compact este potrivit pentru gradarea si lotizarea simpla a unei game largi de produse. Gradatorul este foarte usor de folosit, constituind, practic, un instrument care nu trebuie decat pus in priza, fiind usor de instalat si de utilizat.

romania@marel.com

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...