Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marel la InterMeat Germania

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania Marel isi asteapta vizitatorii la Târgul InterMeat din Düsseldorf, Germania, in perioada 12-15 septembrie 2010. Mai jos gasiti câteva utilaje si solutii pe care Marel le va prezenta la standul C06, din pavilionul 15:

I-Cut 55 Tehnologie de scanare in
3 dimensiuni, performanta maxima
la fiecare taiere

Sistemul de scanare la 360° asigura obtinerea unor rezultate de masurare exceptional de precise si consecvente. Scanerele statice de precizie, amplasate in cerc complet in jurul conveierului, impiedica omiterea zonelor care nu sunt vizibile si efectele de umbra.
I-Cut 36, pentru transare flexibila,
cu greutate controlata
Cutitul efectueaza pâna la 1.000 de taieri / minut – la greutate fixa – o capacitate de portionare mult mai mare decât la orice alt utilaj cu banda unica. Cu I-cut 36 este usor de modificat unghiul de taiere la 45°.

Marel este furnizorul mondial principal de utilaje, sisteme si servicii avansate pentru industria pestelui, carnii rosii si carnii de pasare. Marcile companiei – Marel, Stork Poultry Processing si Townsend Further Processing – sunt printre cele mai respectate din industrie. Având birouri si filiale in peste 30 de tari si o reþea mondiala de 60 de agenti si distribuitori, Marel lucreaza alaturi de clientii sai pentru a largi cât mai mult posibilitatile procesarii alimentare.

Noi oportunitati pentru sectorul carnii de pasare din sua
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, intrarea Mexicului si Canadei in parteneriatul Trans Pacific (TPP) ar putea aduce oportunitati producatorilor de carne de pasare din SUA daca negocierile vor fi facute corect, sustin leaderii industriei. Vorbind in cadrul unei sesiuni publice despre investigarea Comisiei Internationale de Comert din SUA in...

Marisan isi dezvolta reteaua de magazine
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Ziarul Financiar informeaza ca grupul format din companiile Maribo Prod Carn si Filip Prod Carn, producatoare de mezeluri sub brandul Marisan, va incheia acest an cu afaceri cumulate de 35 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul trecut. Afacerea, detinuta de Alexandru, Marius si Ion Anghel, una dintre cele mai discrete familii de pe...