Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marel la InterMeat Germania

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania Marel isi asteapta vizitatorii la Târgul InterMeat din Düsseldorf, Germania, in perioada 12-15 septembrie 2010. Mai jos gasiti câteva utilaje si solutii pe care Marel le va prezenta la standul C06, din pavilionul 15:

I-Cut 55 Tehnologie de scanare in
3 dimensiuni, performanta maxima
la fiecare taiere

Sistemul de scanare la 360° asigura obtinerea unor rezultate de masurare exceptional de precise si consecvente. Scanerele statice de precizie, amplasate in cerc complet in jurul conveierului, impiedica omiterea zonelor care nu sunt vizibile si efectele de umbra.
I-Cut 36, pentru transare flexibila,
cu greutate controlata
Cutitul efectueaza pâna la 1.000 de taieri / minut – la greutate fixa – o capacitate de portionare mult mai mare decât la orice alt utilaj cu banda unica. Cu I-cut 36 este usor de modificat unghiul de taiere la 45°.

Marel este furnizorul mondial principal de utilaje, sisteme si servicii avansate pentru industria pestelui, carnii rosii si carnii de pasare. Marcile companiei – Marel, Stork Poultry Processing si Townsend Further Processing – sunt printre cele mai respectate din industrie. Având birouri si filiale in peste 30 de tari si o reþea mondiala de 60 de agenti si distribuitori, Marel lucreaza alaturi de clientii sai pentru a largi cât mai mult posibilitatile procesarii alimentare.

Cresc rezervele mondiale de carne de porc
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Ultimul sondaj al stocurilor de carne congelata in depozite, desfasurat de MA SUA, arata ca spre sfarsitul lunii iulie, rezervele totale de carne de vita, porc si pasare sunt in valoare de 2,206 miliarde de pd., ceea ce este cu 2,5% mai mult fata de acum un an si cu 2,1% mai mult fata de nivelele medii pentru ultimii cinci ani, informeaza...

Gordon prod va accentua promovarea produselor ready meal
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Societatea Gordon Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 cu capital 100% romanesc si a inceput activitatea in 1994 cu productia de lactate, trecand ulterior si la procesarea carnii. Gama de produse si capacitatea de productie au fost largite de la an la an tinand cont de interesul pietei fata de produsele marca Gordon. Datorita...