Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marel participa la expozitia nor-fishing 2010, din norvegia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Marel isi largeste permanent granitele posibilitatilor in domeniul noilor tehnologii si procese, destinate imbunatatirii randamentelor si productivitatii din industria de procesare a pestelui. Ultimele inovatii din acest domeniu va vor fi prezentate la expozitia care va fi organizata la Trondheim, intre 17 si 21 august.

Printre produsele prezentate se numara:
Superchilling
Superchilling este un proces inovator, care permite racirea centrului pestelui, fara inghetarea suprafetei. Pielea devine mai tare, iar fileurile sunt foarte putin afectate atunci cand trec prin masinile de jupuit. Rezultatul: un produs mult mai atractiv, cu un raport al produsului primar mult imbunatatit si o durata de viata pe raft prelungita cu cel putin doua zile.

Cantarul marin Marel
Cantarul marin Marel ofera o metoda de cantarire si ambalare flexibila, cu un sistem de amortizare a miscarii, fiind proiectat pentru utilizarea pe vasele de pescuit si pe traulerele de fabrica. Aceste serii de cantare marine economicoase si flexibile acopera toata gama de cantare, de la unitati simple si eficace, de tip M1100e, pana la cantarele de cantarire-ambalare de mare tehnicitate si de control al palniilor de incarcare, de tip M2200.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...