Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marel participa la expozitia nor-fishing 2010, din norvegia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Marel isi largeste permanent granitele posibilitatilor in domeniul noilor tehnologii si procese, destinate imbunatatirii randamentelor si productivitatii din industria de procesare a pestelui. Ultimele inovatii din acest domeniu va vor fi prezentate la expozitia care va fi organizata la Trondheim, intre 17 si 21 august.

Printre produsele prezentate se numara:
Superchilling
Superchilling este un proces inovator, care permite racirea centrului pestelui, fara inghetarea suprafetei. Pielea devine mai tare, iar fileurile sunt foarte putin afectate atunci cand trec prin masinile de jupuit. Rezultatul: un produs mult mai atractiv, cu un raport al produsului primar mult imbunatatit si o durata de viata pe raft prelungita cu cel putin doua zile.

Cantarul marin Marel
Cantarul marin Marel ofera o metoda de cantarire si ambalare flexibila, cu un sistem de amortizare a miscarii, fiind proiectat pentru utilizarea pe vasele de pescuit si pe traulerele de fabrica. Aceste serii de cantare marine economicoase si flexibile acopera toata gama de cantare, de la unitati simple si eficace, de tip M1100e, pana la cantarele de cantarire-ambalare de mare tehnicitate si de control al palniilor de incarcare, de tip M2200.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...