Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marel participa la expozitia nor-fishing 2010, din norvegia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Marel isi largeste permanent granitele posibilitatilor in domeniul noilor tehnologii si procese, destinate imbunatatirii randamentelor si productivitatii din industria de procesare a pestelui. Ultimele inovatii din acest domeniu va vor fi prezentate la expozitia care va fi organizata la Trondheim, intre 17 si 21 august.

Printre produsele prezentate se numara:
Superchilling
Superchilling este un proces inovator, care permite racirea centrului pestelui, fara inghetarea suprafetei. Pielea devine mai tare, iar fileurile sunt foarte putin afectate atunci cand trec prin masinile de jupuit. Rezultatul: un produs mult mai atractiv, cu un raport al produsului primar mult imbunatatit si o durata de viata pe raft prelungita cu cel putin doua zile.

Cantarul marin Marel
Cantarul marin Marel ofera o metoda de cantarire si ambalare flexibila, cu un sistem de amortizare a miscarii, fiind proiectat pentru utilizarea pe vasele de pescuit si pe traulerele de fabrica. Aceste serii de cantare marine economicoase si flexibile acopera toata gama de cantare, de la unitati simple si eficace, de tip M1100e, pana la cantarele de cantarire-ambalare de mare tehnicitate si de control al palniilor de incarcare, de tip M2200.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...