Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Marel și MPS vor participa la Meat ShowHow

Autor: meatmilkjoi, 23 februarie, 2017

Meat ShowHow este un eveniment respectat și recunoscut de către procesatorii de carne roșie. În data de  8 martie, Marel va deschide din nou ușa Centrului de Prezentare către public.  În acest an, Meat ShowHow va avea loc cu participarea MPS Meat Processing Systems.

 

În prima jumătate a anului 2016, Marel a finalizat procesul de achiziție a MPS, iar din acest an acționăm sub același nume, Marel. Împreună prezentăm sisteme și software pentru procesatorii de carne roșie de la abatorizare, până la procesarea ulterioară. La Meat ShowHow vom demonstra o gamă largă de sisteme și soluții industriale de top, printre care:

 

Noua linie DeboFlex pentru dezosarea pulpei de porc;

Sistemul de ambalare a produselor secundare;

Sistemul StreamLine pentru dezosare și tăiere;

Sisteme Trim Handling – analiza conținutului de grăsime și detectarea prezenței contaminanților;

Noua linie de cârnați proaspeți de porc – care include pomparea, extrudarea, legarea și încărcarea;

Linia pentru hamburger RevoPortioner – care include pomparea, formarea, legarea și încărcarea; 

Linie de ambalare friptură – care include porționarea, ambalarea șoriciului și etichetarea;

Linie automată de ambalare a gâtului de porc – care include porționarea volumetrică, încărcarea lotului, ambalarea, manipularea tăvițelor și etichetarea;

Noul I-Sistem de tăiere cu ferăstrăul;

Noul M360 dispozitiv de etichetare; 

Innova Software de procesare a alimentelor care include linii și sisteme integrate;

 

Informații detaliate cu privire la înregistrare sau cazare, puteți găsi pe site-ul nostru: marel.ro.

Parametri-etalon în uscarea/deshidratarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 9 ianuarie 2017

În general, procesatorii români nu introduc în prelucrare carnea uscată. Însă, ca urmare a nevoii de diversificare a producției și a gamei sortimentale, cu scopul de a răspunde cât mai multor solicitări ale consumatorilor, dar și pentru a găsi noi beneficiari externi, unele companii din România iau în calcul din ce în ce mai mult...

Recomandări privind sacrificarea porcinelor și consumul cărnii de porc
Autor: meatmilk  /   marți, 6 decembrie 2016

Creşterea porcinelor este o activitate de tradiţie importantă, românii fiind mari consumatori de carne de porc, fapt ce o defineşte ca o afacere rentabilă, porcul furnizând 47 - 48% din totalul producţiei de carne, precum şi alte produse care sunt foarte valoroase cum ar fi grăsimea, pielea, părul, gunoiul de grajd.   În...