Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marel va echipa cea mai avansată fabrică de procesare a păsărilor din Europa

Autor: Nora Marinjoi, 7 martie, 2019

Marel Poultry și compania britanică Cranswick și-au unit forțele pentru a construi cea mai avansată fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre din Europa.

 

Construcția fabricii de prelucrare a cărnii de pasăre din Cranswick este în curs de desfășurare și va fi localizată în Suffolk. Ca parte a construcției fabricii, cele două firme vor instala o linie de procesare de 15.000 de păsări pe oră, deoarece Cranswick își propune să opereze „cel mai eficient proces din Marea Britanie și Europa”.

 

Marel va furniza toate mașinile și tehnologia de la manipulare a pasarilor. Unele dintre instalațiile de echipamente vor include ATLAS, despre care oficialii Marel au susținut că este cea mai avansată și mai umană tehnologie de manipulare a păsărilor vii din lume. Alte aplicații ale echipamentelor includ sistemele Nuova, LineLink, RoboBatcher, SensorX și Thigh Fillet System. Directorul de vânzări și marketing Arie Tulp, de la Marel, a declarat că, alături de Cranswick, vor construi o „fabrică magnifică”.

 

„Managementul Cranswick dorește să atingă cele mai înalte niveluri de performanță, concentrându-se pe produse de calitate superioară. Cu ultimele noastre dezvoltări și soluții de vârf, putem face cu adevărat acest lucru „, a spus Tulp.

 

„Ne-am asigurat că fiecare pas al procesului se poate ocupa confortabil de performanțele ridicate. Cranswick va putea procesa la niveluri optime de eficiență, păstrând în același timp un control deplin asupra celor mai înalte standarde de calitate. Nu vor exista compromisuri. Configurația aleasă va ajuta cu siguranță Cranswick să devină primul procesor din Marea Britanie. Potrivit Global Meat News, Cranswick a fost recent apreciat pentru practicile sale de bunăstare a animalelor în ultimul raport al raportului „Business Benchmark on Welfare Animal Welfare”.

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...