Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marel va echipa cea mai avansată fabrică de procesare a păsărilor din Europa

Autor: Nora Marinjoi, 7 martie, 2019

Marel Poultry și compania britanică Cranswick și-au unit forțele pentru a construi cea mai avansată fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre din Europa.

 

Construcția fabricii de prelucrare a cărnii de pasăre din Cranswick este în curs de desfășurare și va fi localizată în Suffolk. Ca parte a construcției fabricii, cele două firme vor instala o linie de procesare de 15.000 de păsări pe oră, deoarece Cranswick își propune să opereze „cel mai eficient proces din Marea Britanie și Europa”.

 

Marel va furniza toate mașinile și tehnologia de la manipulare a pasarilor. Unele dintre instalațiile de echipamente vor include ATLAS, despre care oficialii Marel au susținut că este cea mai avansată și mai umană tehnologie de manipulare a păsărilor vii din lume. Alte aplicații ale echipamentelor includ sistemele Nuova, LineLink, RoboBatcher, SensorX și Thigh Fillet System. Directorul de vânzări și marketing Arie Tulp, de la Marel, a declarat că, alături de Cranswick, vor construi o „fabrică magnifică”.

 

„Managementul Cranswick dorește să atingă cele mai înalte niveluri de performanță, concentrându-se pe produse de calitate superioară. Cu ultimele noastre dezvoltări și soluții de vârf, putem face cu adevărat acest lucru „, a spus Tulp.

 

„Ne-am asigurat că fiecare pas al procesului se poate ocupa confortabil de performanțele ridicate. Cranswick va putea procesa la niveluri optime de eficiență, păstrând în același timp un control deplin asupra celor mai înalte standarde de calitate. Nu vor exista compromisuri. Configurația aleasă va ajuta cu siguranță Cranswick să devină primul procesor din Marea Britanie. Potrivit Global Meat News, Cranswick a fost recent apreciat pentru practicile sale de bunăstare a animalelor în ultimul raport al raportului „Business Benchmark on Welfare Animal Welfare”.

Elemente de amplificare a aromelor produselor din carne de vită
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 4 octombrie 2019

Industria cărnii de vită lucrează continuu pentru a satisface consumatorul și așteptările lui pentru produse de vită de înaltă calitate și fiabile, la un nivel rezonabil de cost pentru producător, ambalator, procesator și vânzător. Iar aroma și savoarea sunt trăsăturile senzoriale care afectează cel mai mult acceptarea...

Deloitte: În trei ani, automatizarea va dezvolta cu 27 % forța de muncă
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 septembrie 2019

(Comunicat) Liderii de business se așteaptă ca soluțiile de automatizare, precum roboții, sistemele care pot învăța (machine learning) și procesarea limbajului natural să dezvolte forța de muncă cu 27% în următorii treiani, conform celui mai recent studiu Deloitte Automation with Intelligence, efectuat în rândul a peste 500 de...