Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marex Braila: Crestere a vânzarilor de pâna la 5 %

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Marex Braila

Producatorul de mezeluri Marex, cea mai mare companie din cadrul grupului din Braila, controlat de familia Moraru, estimeaza pentru anul acesta o crestere de pâna la 5% a vânzarilor, dupa ce a finalizat anul 2009 cu o cifra de afaceri de peste 87 de milioane de euro.

„Principala provocare a anului 2009 a fost mentinerea functionarii echilibrate a companiei intr-un mediu economic instabil si mai ales total imprevizibil. In ceea ce priveste 2010, credem in mentinerea nivelului actual al vânzarilor si chiar intr-o crestere de pâna la 5% in comparatie cu 2009. De asemenea, nivelul rentabilitatii se va mentine sau va creste usor”, a declarat, pentru ZF, Marin Moraru, directorul general si actionar al grupului de companii Marex.

El a adaugat ca estimarile sunt realizate pe fondul evolutiei rezultatelor companiei din primele cinci luni ale acestui an, când, potrivit lui Moraru, cifra de afaceri a fost relativ egala cu cea obtinuta in aceeasi perioada a anului 2009.

Cresc rezervele mondiale de carne de porc
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Ultimul sondaj al stocurilor de carne congelata in depozite, desfasurat de MA SUA, arata ca spre sfarsitul lunii iulie, rezervele totale de carne de vita, porc si pasare sunt in valoare de 2,206 miliarde de pd., ceea ce este cu 2,5% mai mult fata de acum un an si cu 2,1% mai mult fata de nivelele medii pentru ultimii cinci ani, informeaza...

Gordon prod va accentua promovarea produselor ready meal
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Societatea Gordon Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 cu capital 100% romanesc si a inceput activitatea in 1994 cu productia de lactate, trecand ulterior si la procesarea carnii. Gama de produse si capacitatea de productie au fost largite de la an la an tinand cont de interesul pietei fata de produsele marca Gordon. Datorita...