Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marex Braila: Crestere a vânzarilor de pâna la 5 %

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Marex Braila

Producatorul de mezeluri Marex, cea mai mare companie din cadrul grupului din Braila, controlat de familia Moraru, estimeaza pentru anul acesta o crestere de pâna la 5% a vânzarilor, dupa ce a finalizat anul 2009 cu o cifra de afaceri de peste 87 de milioane de euro.

„Principala provocare a anului 2009 a fost mentinerea functionarii echilibrate a companiei intr-un mediu economic instabil si mai ales total imprevizibil. In ceea ce priveste 2010, credem in mentinerea nivelului actual al vânzarilor si chiar intr-o crestere de pâna la 5% in comparatie cu 2009. De asemenea, nivelul rentabilitatii se va mentine sau va creste usor”, a declarat, pentru ZF, Marin Moraru, directorul general si actionar al grupului de companii Marex.

El a adaugat ca estimarile sunt realizate pe fondul evolutiei rezultatelor companiei din primele cinci luni ale acestui an, când, potrivit lui Moraru, cifra de afaceri a fost relativ egala cu cea obtinuta in aceeasi perioada a anului 2009.

Tulpina noua a virusului h1n2 poate fi transmisa pe calea aerului
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

O descoperire neasteptata si alarmanta a fost facut de o echipa internationala de virusologi, condusa de dr.Robert Webster, de la St. Jude Children’s Research Hospital din Memphis, Tennessee, informeaza financiarul.ro. Cercetatorii au descoperit o noua tulpina a virusului H1N2 in tesutul pulmonar al porcilor obisnuiti, potrivit Proceedings...

Grigore horoi: nu stiu daca vom atinge profitul de 4 milioane de euro pe care l-am sperat
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Grigore Horoi, presedintele Agricola International, a declarat pentru Ziarul Financiar ca nu este prea optimist, in privinta tintelor propuse in acest an. Grupul Agricola Bacau, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a carnii de pasare, isi vede planul de afaceri schitat la inceputul anului pus sub semnul intrebarii dupa ce seceta a...