Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marex Braila: Crestere a vânzarilor de pâna la 5 %

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Marex Braila

Producatorul de mezeluri Marex, cea mai mare companie din cadrul grupului din Braila, controlat de familia Moraru, estimeaza pentru anul acesta o crestere de pâna la 5% a vânzarilor, dupa ce a finalizat anul 2009 cu o cifra de afaceri de peste 87 de milioane de euro.

„Principala provocare a anului 2009 a fost mentinerea functionarii echilibrate a companiei intr-un mediu economic instabil si mai ales total imprevizibil. In ceea ce priveste 2010, credem in mentinerea nivelului actual al vânzarilor si chiar intr-o crestere de pâna la 5% in comparatie cu 2009. De asemenea, nivelul rentabilitatii se va mentine sau va creste usor”, a declarat, pentru ZF, Marin Moraru, directorul general si actionar al grupului de companii Marex.

El a adaugat ca estimarile sunt realizate pe fondul evolutiei rezultatelor companiei din primele cinci luni ale acestui an, când, potrivit lui Moraru, cifra de afaceri a fost relativ egala cu cea obtinuta in aceeasi perioada a anului 2009.

Aprovizionarea cu carne de porc, o noua problema globala
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, fermierii crescatori de porci avertizeaza consumatorii asupra unui deficit de carne de porc pentru anul viitor. Dupa cum informeaza Asociatia Nationala a Crescatorilor de Porci din Marea Britanie deficitul in hrana pentru porci a fost cauzat de conditiile dezastruoase de crestere si recoltare care au inflationat...

Program de imbunatatire a nucleului genetic la pic romania
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Dupa cum informeaza recolta.eu, PIC Romania, parte a grupului britanic Genus, lider mondial in genetica si ameliorarea animala, a demarat un nou program de accelerare a progresului genetic in fermele partenere, prin activarea unei conexiuni permanente cu nucleul genetic APEX, din SUA. Acest nucleu genetic, devenit functional din anul 2009 si a...