Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marex Braila: Crestere a vânzarilor de pâna la 5 %

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Marex Braila

Producatorul de mezeluri Marex, cea mai mare companie din cadrul grupului din Braila, controlat de familia Moraru, estimeaza pentru anul acesta o crestere de pâna la 5% a vânzarilor, dupa ce a finalizat anul 2009 cu o cifra de afaceri de peste 87 de milioane de euro.

„Principala provocare a anului 2009 a fost mentinerea functionarii echilibrate a companiei intr-un mediu economic instabil si mai ales total imprevizibil. In ceea ce priveste 2010, credem in mentinerea nivelului actual al vânzarilor si chiar intr-o crestere de pâna la 5% in comparatie cu 2009. De asemenea, nivelul rentabilitatii se va mentine sau va creste usor”, a declarat, pentru ZF, Marin Moraru, directorul general si actionar al grupului de companii Marex.

El a adaugat ca estimarile sunt realizate pe fondul evolutiei rezultatelor companiei din primele cinci luni ale acestui an, când, potrivit lui Moraru, cifra de afaceri a fost relativ egala cu cea obtinuta in aceeasi perioada a anului 2009.

Noi oportunitati pentru sectorul carnii de pasare din sua
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, intrarea Mexicului si Canadei in parteneriatul Trans Pacific (TPP) ar putea aduce oportunitati producatorilor de carne de pasare din SUA daca negocierile vor fi facute corect, sustin leaderii industriei. Vorbind in cadrul unei sesiuni publice despre investigarea Comisiei Internationale de Comert din SUA in...

Marisan isi dezvolta reteaua de magazine
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Ziarul Financiar informeaza ca grupul format din companiile Maribo Prod Carn si Filip Prod Carn, producatoare de mezeluri sub brandul Marisan, va incheia acest an cu afaceri cumulate de 35 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul trecut. Afacerea, detinuta de Alexandru, Marius si Ion Anghel, una dintre cele mai discrete familii de pe...