Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Maria Trading SRL a intrat în zodia extinderii

Autor: Meat MIlkluni, 11 martie, 2013

Compania Maria Trading, construieste in Dragalina, judetul Calarasi, o mare ferma de ovine pentru carne.

Firma, care are o afacere de 34,5 milioane de euro pe an, si care este parte a grupului Maria, detinut de mai multi oameni de afaceri de origine libaneza, construieste in Dragalina, judetul Calarasi, o ferma de 27.000 de capete de ovine pentru carne, potrivit informatiilor dintr-un dosar inaintat Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.

„Prin proiect se vor construi sase grajduri pentru ovine, o bucatarie furajera si un filtru sanitar. Capacitatea totala va fi de 27.000 de capete de ovine”, se mentioneaza in dosar, informează gazetadeagricultura.info.

Informatiile publice nu fac referire la valoarea acestei investitii, insa datele din piata arata ca valoarea unui astfel de proiect se ridica la 2-2,5 milioane de euro, iar valoarea animalelor din aceasta ferma este de 250-300.000 euro. (Mai multe, pe www.gazetadeagricultura.info)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...