Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marți, la Amsterdam, se deschide târgul PLMA 2016

Autor: Maria Demetriadluni, 23 mai, 2016

A 30-a ediție a târgului PLMA își va deschide porțile marți, 24 mai, la Amsterdam. Dedicat exclusiv profesioniștilor, la staduri vor expune peste 4600 de companii producătoare de mărfuri de larg consum private label.

 

Ediția din acest an se desfășoară sub genericul ”Private Label înseamnă Oameni”, urmând ca, în doar două zile, să se încheie numeroase contracte între furnizori și distribuitori din întreaga lume, PLMA-Amsterdam reconfirmându-și statutul de cel mai mare târg mondial dedicat mărcilor private.

 

La această ediție, vedetele vor fi Statele Unite și China, care vor avea amenajate pavilioane naționale de foarte mari dimensiuni, însă vor fi amenajate încă 60 de pavilioane naționale, aferente tot atâtor țări care își vor expune mărfurile.

 

Desigur, la Amsterdam vor fi expuse în primul rând produse alimentare, însă, târgul acoperă toată zona FMGC. Concomitent, la Lisabona, exact în zilele de 24 și 25 mai, tot în organizare olandeză, va avea loc Congresul PLMA, acolo unde vor fi stabilite noile direcții ale afacerilor cu mărfuri Private Label, dar și în sălile de conferințe de la Amsterdam vor fi organizate numeroase simpozioane și conferințe. Deocamdată, să evidențiem titlul principalei conferințe de la Amsterdam:  ”Idei pentru noul Supermarket”, semn declarativ că lumea comerțului cu mărfuri private label se va schimba în ritm alert.

 

Cât despre titlul general al evenimentului, menționat mai sus, să spunem că e menit a convinge planeta că private label e ok! (Vom reveni cu amănunte.)

Alimentaria 2018, un hub al inovației
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 martie 2018

În perioada 16-19 aprilie 2018, la Barcelona, cel mai mare târg al momentului, dedicat Industriei alimentare mondiale, își va deschide porțile pentru sutele de mii de vizitatori. Cum am amintit în informările noastre anterioare, revista Meat.Milk va fi prezentă la eveniment, urmând să transmită în timp real desspre activitățile care...

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...