Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marți, la Amsterdam, se deschide târgul PLMA 2016

Autor: Maria Demetriadluni, 23 mai, 2016

A 30-a ediție a târgului PLMA își va deschide porțile marți, 24 mai, la Amsterdam. Dedicat exclusiv profesioniștilor, la staduri vor expune peste 4600 de companii producătoare de mărfuri de larg consum private label.

 

Ediția din acest an se desfășoară sub genericul ”Private Label înseamnă Oameni”, urmând ca, în doar două zile, să se încheie numeroase contracte între furnizori și distribuitori din întreaga lume, PLMA-Amsterdam reconfirmându-și statutul de cel mai mare târg mondial dedicat mărcilor private.

 

La această ediție, vedetele vor fi Statele Unite și China, care vor avea amenajate pavilioane naționale de foarte mari dimensiuni, însă vor fi amenajate încă 60 de pavilioane naționale, aferente tot atâtor țări care își vor expune mărfurile.

 

Desigur, la Amsterdam vor fi expuse în primul rând produse alimentare, însă, târgul acoperă toată zona FMGC. Concomitent, la Lisabona, exact în zilele de 24 și 25 mai, tot în organizare olandeză, va avea loc Congresul PLMA, acolo unde vor fi stabilite noile direcții ale afacerilor cu mărfuri Private Label, dar și în sălile de conferințe de la Amsterdam vor fi organizate numeroase simpozioane și conferințe. Deocamdată, să evidențiem titlul principalei conferințe de la Amsterdam:  ”Idei pentru noul Supermarket”, semn declarativ că lumea comerțului cu mărfuri private label se va schimba în ritm alert.

 

Cât despre titlul general al evenimentului, menționat mai sus, să spunem că e menit a convinge planeta că private label e ok! (Vom reveni cu amănunte.)

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...