Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marți, la Amsterdam, se deschide târgul PLMA 2016

Autor: Maria Demetriadluni, 23 mai, 2016

A 30-a ediție a târgului PLMA își va deschide porțile marți, 24 mai, la Amsterdam. Dedicat exclusiv profesioniștilor, la staduri vor expune peste 4600 de companii producătoare de mărfuri de larg consum private label.

 

Ediția din acest an se desfășoară sub genericul ”Private Label înseamnă Oameni”, urmând ca, în doar două zile, să se încheie numeroase contracte între furnizori și distribuitori din întreaga lume, PLMA-Amsterdam reconfirmându-și statutul de cel mai mare târg mondial dedicat mărcilor private.

 

La această ediție, vedetele vor fi Statele Unite și China, care vor avea amenajate pavilioane naționale de foarte mari dimensiuni, însă vor fi amenajate încă 60 de pavilioane naționale, aferente tot atâtor țări care își vor expune mărfurile.

 

Desigur, la Amsterdam vor fi expuse în primul rând produse alimentare, însă, târgul acoperă toată zona FMGC. Concomitent, la Lisabona, exact în zilele de 24 și 25 mai, tot în organizare olandeză, va avea loc Congresul PLMA, acolo unde vor fi stabilite noile direcții ale afacerilor cu mărfuri Private Label, dar și în sălile de conferințe de la Amsterdam vor fi organizate numeroase simpozioane și conferințe. Deocamdată, să evidențiem titlul principalei conferințe de la Amsterdam:  ”Idei pentru noul Supermarket”, semn declarativ că lumea comerțului cu mărfuri private label se va schimba în ritm alert.

 

Cât despre titlul general al evenimentului, menționat mai sus, să spunem că e menit a convinge planeta că private label e ok! (Vom reveni cu amănunte.)

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...