Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Martini handelsangentur va expune la salonul international fdc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Martini Handelsangentur isi va expune tehnologia la standul gazduit de Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 si care va avea loc in pavilionul central al Romexpo.

Martini Handelsangentur va propune tuturor celor interesati ultimele tehnologii destinate abatorizarii carnii, solutii de asistenta si service, servicii de proiectare in domeniul vizat.

Cu ocazia participarii la Salonul FDC, firma va cauta sa incheie cat mai multe colaborari cu partenerii autohtoni din industria de procesare a carnii.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...