Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Martini handelsangentur va expune la salonul international fdc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Martini Handelsangentur isi va expune tehnologia la standul gazduit de Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 si care va avea loc in pavilionul central al Romexpo.

Martini Handelsangentur va propune tuturor celor interesati ultimele tehnologii destinate abatorizarii carnii, solutii de asistenta si service, servicii de proiectare in domeniul vizat.

Cu ocazia participarii la Salonul FDC, firma va cauta sa incheie cat mai multe colaborari cu partenerii autohtoni din industria de procesare a carnii.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...