Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Martini handelsangentur va expune la salonul international fdc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Martini Handelsangentur isi va expune tehnologia la standul gazduit de Salonul International Fabrica de Carne organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 si care va avea loc in pavilionul central al Romexpo.

Martini Handelsangentur va propune tuturor celor interesati ultimele tehnologii destinate abatorizarii carnii, solutii de asistenta si service, servicii de proiectare in domeniul vizat.

Cu ocazia participarii la Salonul FDC, firma va cauta sa incheie cat mai multe colaborari cu partenerii autohtoni din industria de procesare a carnii.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...