Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mașini de ambalare pentru linii de ready-meal și catering

Autor: Maria Demetriadmarți, 31 mai, 2016

Una dintre componentele de bază ale multor procesatori de carne din România, și nu numai, este realizarea de produse ready-meal, care necesită o anumită tehnologie de ambalare. În această ediție, vă aducem în atenție ultimele propuneri ale companiei americane ARY Packaging, speficând faptul că utilajele prezentate aici respectă pe deplin specificațiile tehnice ale Uniunii Europene, unde sunt comercializate, concomitent cu piețele din cele două Americi.

 

Mașină de ambalare vidată VacMaster VP 215

 

Mașina de ambalare vidată VacMaster VP215 oferă un plus de putere, aplicată până la nivelul de aspirație de 29-3/4 Hg de aspirație. Acest utilaj cu vacuum este ideal mezelurile apoase, dar și pentru mâncăruri, fiind recomandat liniilor de producție de ready meal, aerul fiind aspirat din întreaga cameră de etanșare. Făcând acest lucru, presiunea aerului este uniformizată atât în ​​interiorul cât și în exteriorul ambalajului, asigurând o etanșare superioară, de fiecare dată.

VacMaster dispune de  o pompă de de vid de 1/4 CP, pe bază de ulei de ulei și dispozitiv de etanșare dublă, pentru rezultate optime și utilizare de lungă durată. Unitatea poate ambala în saci cu dimensiuni cuprinse între de nave cu  18 x 30 și 30 x 38 cm.

Utilajul este ușor de utilizat și curat, datorită construcției cu afișaj digital și oțelului inoxidabil. Capacul ”clear-smog” face posibilă monitorizarea procesului de vacuumare, putând fi ambalate foarte bine supe, tocane , marinate, carne de vânat sau pește proaspăt, pentru o perioadă lungă de timp.

 

 

Mașină de ambalare ARY VacMaster VP320

 

FDC 34 SCULE AMBA 2Mașina de ambalare în vid ARY VacMaster VP320 este ideală pentru bucătărilei comerciale mari sau de servicii de alimentație, fiind perfectă supe pre-gătite, sosuri, produse private label, sau produse perisabile.

O mașină de ambalat VP320 oferă mai multe avantaje, față de cele tradiționale. În primul rând, pungile sunt de un tip diferit, mult mai puțin costisitoare decât pungile texturate tradiționale. Utilajul este capabil de a ambala și sigila produse ”murdare”, cum ar fi supe, sosuri sau făină. În plus, VP320 are o puternică pompa de ulei, de 1.5 CP, care va oferi ani de serviciu de încredere.

Această unitate dispune de bară de etanșare și cameră de oțel inoxidabil, spațioasă, suficient de mare pentru a realiza ambalaje cu dimensiuni de 32 x 60 cm, fiind ușor de utilizat cu ajutorul panoului electronic de control.

 

Echipament VacMaster VP540

 

FDC 34 SCULE AMBA 3Mașina de ambalare vidată VacMaster VP540 este ideală pentru catering sau linii de producție a produselor ready meal, putând ambala alimente bogate în lichide. Datorită faptului că vidul este realizat în întreaga cameră de etanșare, presiunea aerului este uniformizată, atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul pungii, păstrarea lichidelor fiind asigurată de o etanșeizare superioară, de fiecare dată. Prin dimensiunile sale, echipamentul este perfect pentru operațiuni comerciale cu contor de spațiu limitat, fiind prevăzut cu role, astfel încât îl puteți muta, atunci când nu este în uz.

VacMaster VP540 dispune de o pompă de vid cu ulei, de 1,5 cp, și bare de etanșare late, set 16-3/4, sudura fiind efectuată cu fire duble, pentru rezultate optime. Echipamentul este ușor de utilizat și curățat, datorită afișajul digital și al construcției din oțel inoxidabil.

 

Mașina de ambalare ARY VacMaster Pro 350

 

FDC 34 SCULE AMBA 4Mașina de ambalare în vid extern, ARY VacMaster Pro 350 este special concepută pentru ambalarea blocurilor de carne, dar și blocurilor de brânză. Prin realizarea de vid exterior se elimină mirosurile nedorite emise de anumite alimente, ceea ce face din VacMaster Pro 350 un echipament ideal pentru orice bucătărie. Prin construcția sa durabilă, din oțel inoxidabil, și fiind prevăzut cu o puternică pompă cu piston dublu, și bară de sigiliu cu fir metalic de 5 mm, aceast echipament oferă o valoare de neegalat! Capacul de etanșare este transparent, astfel încât puteți vedea exact unde să vă plasați sacul. Comenzile digitale vă permit să presetați setări de vid pentru o mai rapidă și mai cursivă utilizare.

Etanșarea externă oferă, de asemenea, un impuls de aspirare, pentru produsele delicate. Compartimentul de depozitare rola poate stoca o rolă de 50 de pungi, în timp ce dispozitivul de tăiere integrat vă permite să presetați tăieturile pe lungimea dorită.

 

Mașina de vidat Berkel 350

 

FDC 34 SCULE AMBA 5Berkel 350 este o unitate inovatoare, realizată din din oțel inoxidabil și fiind proiectat pentru a satisface un flux tehnologic cu volum ridicat, fiind ideală pentru depozitele en-gros agro-alimentare, depozitarea produselor, precum zonele de vânzare cu amănuntul al alimentelor. Dispunând de o cameră interioară mare și o cameră de vacuumare de 60 cm., această unitate asigură că alimentele sunt securizate prin etanșeizare, la aer, pentru o durată maximă de depozitare, păstrând prospețimea intactă.

 

Dispozitivul electronic de control touch pad face echipamentul ușor de utilizat, iar computeul poate stoca până la nouă programe, astfel încât puteți seta procesul de etanșeizare perfect, pentru o mare varietate de alimente. În plus, spălarea cu gaz anaerob este utilizată pentru a menține culoarea produsului în ambalajul vacuumat,

 

Alte caracteristici:

 

– Intervale de vid între 1 și 99 secunde

– Viteză unică, 1 1/4 CP, cu motor cu lubrifiere permanentă

– Pompă Busch de 21 metri cubi/oră pompă Busch

Mintel: În designul ambalajului alimentar trebuie stăpânită ”Arta esenței”
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 11 aprilie 2019

Ambalajele trebuie să atragă consumatorii în decurs de trei secunde, spune directorul global al ambalajelor Mintel. În ultimii cinci ani, ambalajul a devenit un factor din ce în ce mai important de lansare pentru alimentele funcționale.   Între ianuarie 2014 și decembrie 2018, a fost constată o creștere de 10% a numărului de...

Prestigioasa companie Elopak-Norvegia, va expune la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 4 aprilie 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii, la nivel mondial, din domeniul tehnologiilor de ambalare, Elopak, din Norvegia, își va prezenta ultimele soluții, produse și servicii în cadrul secțiunii Expo a expo-conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana...