Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Materii prime: noua oferta de condimente de la compania indiilor orientale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezent la Alimenta, manifestare expozitionala desfasurata saptamana trecuta, domnul Gabriel Mirescu, Director de Dezvoltare al Companiei Indiilor Orientale a prezentat revistei Fabrica de Carne ultima oferta de condimente destinate procesatorilor de carne.

Gama de produse contine peste 130 de produse standard, in gramaje care variaza intre 4 gr. si 5 kg. Categoriile de produse CIO acopera urmatoarele zone: mono condimente, plante aromatice si mixuri de plante, mixuri de condimente, arome alimentare, mustaruri, oteturi, baze pentru mancaruri, produse de post, dar si ingrediente pentru patiserie/cofetarie si ceaiuri.

Oferta de produse este structurata in asa fel incat poate acoperi atat consumul casnic, cat si cel profesional, horeca si retail.

Compania Indiilor Orientale activeaza la nivel de top de 17 ani pe piata romaneasca a condimentelor, dispunand de toate certificarile de calitate, in conformitate cu legislatia nationala si a Uniunii Europene.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...