Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Materii prime: noua oferta de condimente de la compania indiilor orientale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezent la Alimenta, manifestare expozitionala desfasurata saptamana trecuta, domnul Gabriel Mirescu, Director de Dezvoltare al Companiei Indiilor Orientale a prezentat revistei Fabrica de Carne ultima oferta de condimente destinate procesatorilor de carne.

Gama de produse contine peste 130 de produse standard, in gramaje care variaza intre 4 gr. si 5 kg. Categoriile de produse CIO acopera urmatoarele zone: mono condimente, plante aromatice si mixuri de plante, mixuri de condimente, arome alimentare, mustaruri, oteturi, baze pentru mancaruri, produse de post, dar si ingrediente pentru patiserie/cofetarie si ceaiuri.

Oferta de produse este structurata in asa fel incat poate acoperi atat consumul casnic, cat si cel profesional, horeca si retail.

Compania Indiilor Orientale activeaza la nivel de top de 17 ani pe piata romaneasca a condimentelor, dispunand de toate certificarile de calitate, in conformitate cu legislatia nationala si a Uniunii Europene.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...