Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Materii prime: noua oferta de condimente de la compania indiilor orientale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezent la Alimenta, manifestare expozitionala desfasurata saptamana trecuta, domnul Gabriel Mirescu, Director de Dezvoltare al Companiei Indiilor Orientale a prezentat revistei Fabrica de Carne ultima oferta de condimente destinate procesatorilor de carne.

Gama de produse contine peste 130 de produse standard, in gramaje care variaza intre 4 gr. si 5 kg. Categoriile de produse CIO acopera urmatoarele zone: mono condimente, plante aromatice si mixuri de plante, mixuri de condimente, arome alimentare, mustaruri, oteturi, baze pentru mancaruri, produse de post, dar si ingrediente pentru patiserie/cofetarie si ceaiuri.

Oferta de produse este structurata in asa fel incat poate acoperi atat consumul casnic, cat si cel profesional, horeca si retail.

Compania Indiilor Orientale activeaza la nivel de top de 17 ani pe piata romaneasca a condimentelor, dispunand de toate certificarile de calitate, in conformitate cu legislatia nationala si a Uniunii Europene.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....