Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Materii prime: noua oferta de condimente de la compania indiilor orientale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezent la Alimenta, manifestare expozitionala desfasurata saptamana trecuta, domnul Gabriel Mirescu, Director de Dezvoltare al Companiei Indiilor Orientale a prezentat revistei Fabrica de Carne ultima oferta de condimente destinate procesatorilor de carne.

Gama de produse contine peste 130 de produse standard, in gramaje care variaza intre 4 gr. si 5 kg. Categoriile de produse CIO acopera urmatoarele zone: mono condimente, plante aromatice si mixuri de plante, mixuri de condimente, arome alimentare, mustaruri, oteturi, baze pentru mancaruri, produse de post, dar si ingrediente pentru patiserie/cofetarie si ceaiuri.

Oferta de produse este structurata in asa fel incat poate acoperi atat consumul casnic, cat si cel profesional, horeca si retail.

Compania Indiilor Orientale activeaza la nivel de top de 17 ani pe piata romaneasca a condimentelor, dispunand de toate certificarile de calitate, in conformitate cu legislatia nationala si a Uniunii Europene.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...