Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mcdonald's a isi cere scuze public unui miliard de oameni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Realitatea.net, gigantul fast-food McDonald's si lantul de supermarketuri Carrefour si-au cerut scuze public in fata consumatorilor chinezi, in urma scandalurilor privind siguranta alimentara care au izbucnit saptamana trecuta si in urma caruia un McDonald's din Beijing a fost inchis pana la finalizarea anchetei.

Cele doua companii au spus ca doresc sa coopereze cu inspectorii pentru a asigura cele mai inalte standarde in siguranta alimentara.

Scuzele au venit dupa ce un raport a prezentat problemele privind siguranta alimentara identificate la un restaurant McDonald's din Beijing.

„Ca membru al echipei manageriale, imi pare foarte rau pentru scaparile din sistemul nostru. Imi cer scuze consumatorilor. De astazi, vom rectifica operatiunile in 1.400 de localuri din China, nu numai in acesta”, a spus vicepresedintele McDonald's China, Sophia Luan.

Scandalul a pornit dupa ce, joia trecuta, la unul dintre restaurantele McDonald's din Beijing s-a constatat ca aripioarele de pui erau vandute chiar si dupa 90 de minute dupa ce erau gatite, desi regulile McDonald's limiteaza acest interval la 30 de minute. O alta problema identificata era ca bucatile de carne cazute erau ridicate si folosite in preparate. De asemenea, cosurile de gunoi din bucatarie nu erau inchise suficient de repede.

Tot legat de siguranta alimentara, televiziunea chineza a dat publicitatii un material in care sustine ca angajatii unui magazin Carrefour din Zhengzhou au schimbat datele de valabilitate de pe ambalajele carnii de pui.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...