Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mcdonald's a isi cere scuze public unui miliard de oameni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Realitatea.net, gigantul fast-food McDonald's si lantul de supermarketuri Carrefour si-au cerut scuze public in fata consumatorilor chinezi, in urma scandalurilor privind siguranta alimentara care au izbucnit saptamana trecuta si in urma caruia un McDonald's din Beijing a fost inchis pana la finalizarea anchetei.

Cele doua companii au spus ca doresc sa coopereze cu inspectorii pentru a asigura cele mai inalte standarde in siguranta alimentara.

Scuzele au venit dupa ce un raport a prezentat problemele privind siguranta alimentara identificate la un restaurant McDonald's din Beijing.

„Ca membru al echipei manageriale, imi pare foarte rau pentru scaparile din sistemul nostru. Imi cer scuze consumatorilor. De astazi, vom rectifica operatiunile in 1.400 de localuri din China, nu numai in acesta”, a spus vicepresedintele McDonald's China, Sophia Luan.

Scandalul a pornit dupa ce, joia trecuta, la unul dintre restaurantele McDonald's din Beijing s-a constatat ca aripioarele de pui erau vandute chiar si dupa 90 de minute dupa ce erau gatite, desi regulile McDonald's limiteaza acest interval la 30 de minute. O alta problema identificata era ca bucatile de carne cazute erau ridicate si folosite in preparate. De asemenea, cosurile de gunoi din bucatarie nu erau inchise suficient de repede.

Tot legat de siguranta alimentara, televiziunea chineza a dat publicitatii un material in care sustine ca angajatii unui magazin Carrefour din Zhengzhou au schimbat datele de valabilitate de pe ambalajele carnii de pui.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....