Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014: Carmen Gavrilescu a prezentat activitatea APSS

Autor: Meat MIlkjoi, 19 iunie, 2014

În ședința generală a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014, din dimineața zilei de 12 iunie, doamna Carmen Gavrilescu, Director de Marketing Agricola Internațional Bacău a prezentat activitatea nou înființatei Asociațiii a Producătorilor de Salam de Sibiu, pe care o conduce în calitate de Președinte.

Doamna Gavrilescu a expus celor prezenți rațiunile pentru care a fost înființată această asociație menită să protejeze interesele producătorilor de Salam de Sibiu, ”cel mai iubit aliment”, după cum a fost caracterizat în cursul intervenției sale.

Totodată, Carmen Gavrilescu a informat asistența și cu privire la viitoarele acțiuni de promovare a Salamului de Sibiu dar și modalitățile în care companiile producătoare vor acționa pentru eliminarea falsurilor și contrafacerilor de pe acest segment de piață. Cu această ocazie, domnul Radu Timiș, Președinte al grupului de firme Cris-Tim, a anunțat că și firma pe care o conduce va produce în curând Salam de Sibiu, urmând să se înscrie în această asociație.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...