Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014: Cris-Tim a anunțat că va produce Salam de Sibiu

Autor: Meat MIlkluni, 23 iunie, 2014

Grupul de firme Cris-Tim a participat la Expo-Conferința Meat & Milk 2014 în calitate de Partener, fiind reprezentată de domnul Radu Timiș.

Domnul Timis a anuntat in premiera ca firma pe care o conduce  va lansa, in aceasta toamna, un sortiment de salam de Sibiu, alaturanduse celorlalti producatori care fac parte din APSS. Investitiile necesare producerii si lansarii noului sortiment de salam se ridica la 2 milioane de euro.

Cei mai importanti jucatori pe acest segment (Agricola Bacau, Aldis, Angst, Reinert, si Scandia Foods), care realizeaza 95% din productia totala, au infiintat, in aceasta primavara, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu pentru a proteja marca la nivel european.

Subliniem faptul ca grupul Cris-Tim a participat la eveniment si la sectiunea Business to Consmmer-B2B, standul companiei fiind vizitat atat de Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii, cat si de ceilalti participanti la eveniment, care au degustat ultimele produse realizate in unitatile proprii.

Totodata, domnul Radu Timis, in calitate de Vicepresedinte al ARC, alaturi de domnul Vladimir Manastireanu-Presedinte ANSVSA si Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, a participat la dezbaterea cu titlul ”Respectarea cu strictete a legislatiei privind siguranta alimentara, calea spre asanarea pietei”.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...