Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014: Daniel Constantin va inaugura activitatea Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu

Autor: Meat MIlkvineri, 30 mai, 2014

Alături de multitudinea temelor de interes care vor fi dezbătute în ședințele generale și în workshop-urile Fabrica de Lapte, ale Expo-Conferinței Meat & Milk 2014, de maxim interes se vor doveni si cele două sectiuni Expo, ”Business to Business-B2B” si ”Business to Consumer-B2C”.

 

Astfel, la standurile special amenajate în interiorul Hotelului Hilton, bănci si companii furnizoare de tehnologii, echipamente, servicii etc., îsi vor expune ultimele oferte. În cadrul sectiunii Business to Business-B2B vor avea stand: Banca Comercială Carpatica (Partener Principal Finantare al Expo-Conferintei Meat & Milk 2014), ACO România, Biotrend Plus, Air Liquid, Multitech, Autofrigo si Garanti Leasing.

 

Sectiunea ”Business to Business-B2C” îsi va derula programul într-un spatiu special amenajat, în grădina Hotelului Hilton, găzduind campania ”Hrăneste-te cuMINTE, alege CALITATEA”. În zilele de 11 si 12 iunie, între orele 10 si 17, companii din sectoarele de carne si lapte vor fi gazdele consumatorilor sibieni care vor avea ocazia să deguste cele mai noi produse, să afle informatii despre activitatea firmelor direct de la reprezentantii acestora, să le transmită opiniile lor despre produse dar si despre imaginea sectoarelor românesti de carne si lapte, campania având menirea de a dinamiza consumul de preparate din carne si lactate. Special pentru copii, acestia vor avea la dispozitie un loc de joacă, face paiting si multe alte surprize.

Dar, secțiunea va cuprinde și un important segment al dialogurilor dintre proprietarii de magazine alimentare din Sibiu, șefi de restaurante sau manageri din Ho-Re-Ca, toți aceștia având posibilitatea de a discuta cu reprezentanții companiilor expozante, pentru a-și asigura o aprovizionare constantă și la prețuri avantajoase cu lapte sau carne-materie primă de cea mai bună calitate sau cu produse din carne și lactate de excepție.

În ziua de 11 iunie, în cadrul acestei secțiuni, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, va inaugura activitatea Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu, la standul special amenajat.

Dintre gazdele consumatorilor sibieni care îi vor îmbia la standuri cu produsele lor, putem aminti companiile: Scandia, Angst, Cris-Tim, Carniprod etc.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...