Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014, înainte de start

Autor: Meat MIlkvineri, 6 iunie, 2014

Cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat &Milk 2014, care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu sub genericul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valaore într-o piață globalizată”, va pune sub lupă cele mai stringente aspecte ale activității din domeniile producției și procesării cărnii și laptelui.

 

Parteneri oficiali: MADR, ANSVSA, APRIL, Romalimenta, ARC, APCPR.

Partener Principal Finanțare: Banca Comercială Carpatica.

Organizații internaționale: Parlamentul European, UECBV, DGAgri, Wageningen University-Olanda etc.

 

Invitați speciali: Daniel Constantin-Viceprim-ministru și Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Vladimir Mânăstireanu-Președinte al ANSVSA, Laurențiu Rebega-Europarlamentar, Liviu Harbuz-Vicepresedintele Comisiei pentru Agricultură și Industrie Alimentară din Camera Deputaților,  Gheorghe Turtoi-Secretar de Stat MADR, Daniel Biro-Comisar Șef IGPR, Petruț Stancu-Comisar Șef IGPR, Jean-Luc Meriaux-Secretar General UECVB, Wim Zaalmink-Wageningen University-Olanda etc..

Având ca argument succesul edițiilor precedente, estimam un numar de peste 250-300 de participanti: fermieri, top-manageri, investitori, procesatori, furnizori, specialisti din cele trei sectoare ale agroindustriei, reprezentanți ai confederațiilor și asociațiilor de profil, oficiali MADR, ANPC, ANSVSA și ai altor ministere, dealeri de echipamente și utilaje, firme de consultanța, case de avocatură, banci, fonduri de garantare,  reprezentanți ai ambasadelor.

 

Participanților le vor fi prezentate produse inovatoare, noutăți tehnologice, legislative sau din sectorul bancar destinat investițiilor în zootehnie și procesare, echipamente și dotări pentru ferme și fabrici de procesare, trasabilitate și siguranța alimentară, sănătate, laborator, logistică etc.

Lucrările conferinței vor fi organizate după următoarea structură:

 

–         Sedință comună, în fiecare dimineață

–         Workshop-uri tematice, în prima parte a fiecărei zile

–         Standuri de prezentare B2B, B2C

–         infoTRIP – în ziua de 11 iunie:

–         Masă rotundă în ziua de 12 iunie 2014 – dezbatere televizată

–         Networking

 

La această ediție, secțiunea EXPO va beneficia de două zone de expunere, B2B (Business to Business) și B2C (Business to Consumer), acesta din urmă fiind  organizată în premieră.

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014 va marca debutul campaniei inițiată de infoALIMENT, destinată în egală măsură procesatorilor și consumatorilor, intitulată ”Hrănește-te cuMINTE, alege CALITATEA”. 

Va asteptam la Sibiu!

Informații suplimentare la office@infogroup.ro, www.meat-milk.ro, tel: +40 21 223 25 21.                                                                                                                                                                                   

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...