Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014- Linde Gas România: Despre eficienţa zăpezii carbonice

Autor: Aura Alexa Ioanluni, 16 iunie, 2014

În  cadrul workshop-ului Fabrica de carne,din cadrul conferinţei internaţionale Meat&Milk, desfăşurată la Sibiu, în 11-12 iunie, domnul Leonard Lepădatu, Application Deputy al firmei Linde Gas România, a susţinut prezentarea ‘Echipamente pentru congelare şi răcire criogenică’, prezentare care a stârnit interesul major al participanţilor la eveniment.

Reamintim că Linde s-a implicat de-a lungul anilor, în mod activ, în dezvoltarea proceselor de răcire criogenică, și a creat numeroase sisteme pentru aplicații dintre cele mai diverse, care au fost trecute în revistă de către reprezentantul companiei Linde Gas România,  în comunicarea pe care a susținut-o.

Dl Leonard Lepădatu a  făcut referire, în comunicarea susţinută, la zăpada carbonică (CO2), cunoscută și sub denumirea de gheață carbonică,  şi modul în care acest agent de răcire poate fi foarte eficient şi uşor de folosit.

Reamintim că zăpada carbonică este recomandată în special, în utilizarea cu tunuri de zăpadă sau duze special concepute pentru răcirea produselor din mixere, blendere, containere, cutii sau în staţii de tăiere şi de ambalare.(Aura Alexa Ioan)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...