Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meat & Milk 2014: Multitech va prezenta soluții de marcare

Autor: Meat MIlkmarți, 27 mai, 2014

Compania Multitech va participa la Expo-Conferința Meat & Milk, eveniment care va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată”.

Prezența specialiștilor de la Multitech va fi deosebit de consistentă. Astfel, în ședința generală din ziua de 12 iunie, domnul Ovidiu Luca, Sales Manager, va susține comunicarea cu titlul ”Importanța marcării datei corecte pe produs”. Totodaă, Multitech va participa și în cadrul secțiunii Business to Business-B2B, acolo unde, al standul pe care îl va avea amenajat, va prezenta întreaga gamă de produse și servicii.

Multitech este o companie specializată în furnizarea de soluții de marcare și codificare. Cu ajutorul partenerilor Videojet, Foba și Couth, compania răspunde celor mai exigente provocări, atât prin cea mai largă ofertă de tehnologie din domeniu, cât și printr-o gamă de soluţii rentabile concepute, ţinând cont de necesităţile beneficiarilor, punând un accent deosebit pe relația de durată cu clienții.

Pentru mai multe informații vizitați www.multitech.ro

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...