Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014: Sistemul QIASYMPHONY RGQ, prezentat de Omnivet Impex

Autor: Meat MIlkmarți, 24 iunie, 2014

Prezența companiei Omnivet Impex la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014 a dat ocazia participanților să ia cunoștință cu noul sistem și noua tehnologie de verficare și asigurarea siguranței alimentare produsă de compania Qiagen, din Franța.

Astfel, în cadrul comunicării cu titlul ”Tehnici de biologie moleculară destinate igienei alimentelor”, domnul  Sébastien Lopez a vorbit despre asigurarea unui produs de cea mai bună calitate, cu respectarea tuturor normelor de siguranță alimentară este esențială în procesarea cărnii, aspecte care își pot găsi rezolvarea cu ajutorul echipamentului  OIASYMPHONY RGQ.

Ulterior prezentării, domnul Lopez, expert al companiei franceze, a răsuns numeroaselor întrebări venite din partea asistenței, relevând avantajele noului echipament și beneficiile aduse companiilor procesatoare de carne.   

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...