Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2014: Transart a prezentat soluții de reducere a costurilor cu ajutorul sistemelor informatice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 25 iunie, 2014

In ziua de 12 iunie, în cadrul Workshop-ului Carne, domnul Andrei Pinte, Account Manager Transart, a susținut comunicarea cu titlul ” “Controlul costurilor, de la preluarea comenzilor la livrarea produselor, cu ajutorul unui sistem informatic adecvat”, precum si sistemele informatice elaborate de companie si menite sa eficientizeze activitatea, prin realizarea de economii substantiale. Totodata, domnul Pinte a facut si o prezentare generala a companiei Transart.

Transart este unul dintre principalii furnizori din România de soluţii software complete ERP , SFA , BI şi WMS pentru companiile care desfăşoară activităţi de import, comerţ şi distribuţie, soluţii optimizate din perspectiva raportului preţ/beneficii oferite.

Membră a DSM Group, un grup dinamic şi inovator care activează în sectorul IT, Transart a evoluat an de an, fiind astăzi între primii 10 jucători pe piaţa EAS (Enterprise Application Software) din România şi având soluţii implementate în 22 de ţări.

De la înfiinţarea companiei în anul 1997, Transart a avut o creştere constantă, solidă şi organică. În toţi aceşti ani, Transart a acumulat o bogată experienţă şi expertiză în dezvoltarea de software pentru domeniul Comerţ şi Distribuţie, implementând proiecte importante în companii mari din regiunea CEEMA.

Ca rezultat al unei prezenţe constante şi de calitate ridicată, cu aproape 50% din piaţa de Soluţii Software pentru domeniul Comerţ si Distribuţie în România, Transart a devenit lider pe aceasta piaţă, menţinându-se în ultimii 10 ani între primele 10 companii de software pe piaţa din România, conform studiilor IDC pe această piaţă.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...