Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Meat & Milk 2015: Punem lacat, sau deschidem perspective?

Autor: miercuri, 1 aprilie, 2015

Pume lacat, sau deschidem perspective? Aceasta este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri.

Sub semnul acesti intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO – Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va fi gazduit de Hotel Alpin din Poiana Brasov. Sub titlul POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA – prioritati pentru iesirea din impas, participantii vor avea oportunitatea de a discuta direct cele mai acute probleme ale momentului, de a interveni cu intrebari si opinii in timpul prezentarilor si dezbaterilor.

 

Programul zilei va fi deschis de sedinta generala in care, dupa deshiderea oficiala, doamna Viorica Dancila – Vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, precum si un reprezentant al MADR, vor face o radiografie a starii de fapt a celor doua sectoare, urmand sa anunte ultimele masuri luate la nivel comunitar si national, pentru a depasi problemele actuale.

In continuare, speakeri ai unor companii de Top din domeniul tehnologic, dar si bancar, vor prezenta cele mai noi utilaje si echipamente destinate fermierilor si procesatorilor romani, precum si cele mai noi oportunitati de finantare a afacerilor din domeniu.

 

Dupa coffee break, sunt programate workshop-urile:

 

-FERMA de CARNE si LAPTE: Ferma viitorului=Retehnologizare si Performanta

-CARNE – Procesatori: Noi resurse, noi tehnologii, noi piete

-LAPTE – Procesatori: Performanta intr-un mediu economic instabil

 

Fiecare workshop va contine cate cinci prezentari in care, speakeri ai unor firme de prestigiu vor detalia pentru participanti cele mai inovatoare tehnologii, materii prime, servicii, sisteme si echipamente de gestionare a riscului de sanatate a animalelor si siguranta alimentara, produse de finantare destinate special fermierilor si procesatorilor, tehnologii sustenabile si de furnizare a energiilor regenerabile.

 

La finalul fiecarui workshop vor avea loc urmatoarele dezbateri:

 

-FERMA de CARNE si LAPTE: Conditia fermierului roman in UE: Rol principal, sau figuratie? In fata fermierilor vor participa ca speakeri reprezentanti ai MADR, APIA, AFIR si presedinti ai principalelor asociatii profesionale de fermieri, discutiile urmand a avea un caracter liber, deschis.

 

-CARNE – Procesatori: Etichetarea de origine, esecul unei politici la nivel european. Tema va fi dezbatuta de Laurentiu Rebega-Membru al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, speakeri din partea ARC, Romalimenta,  Parlamentul Romaniei, ANSVSA si ANPC.

 

-LAPTE – Procesatori: Hipermarketul, partener sau concurent? Dezbaterea va fi sustinuta de Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, Florin Capatana- Vicepresedinte AMRCR, precum si un invitat din partea Consiliului Concurentei.

 

In dupaamiaza zilei de 3 iunie, in cadrul sectiunii infoTRIP vor fi efectuate vizite de documentare in ferme si unitati de procesare a carnii si laptelui, participantii putand sa vada direct la fata locului modul de dezvoltare si sustinere a unei afaceri, vor putea face evaluari ale propriului business, in raport cu firmele vizitate, vor afla noi informatii de ordin tehnologic, volum al afacerilor etc.

 

Cina festiva, la care vor fi invitati toti cei prezenti, seara va fi o continuare fireasca, destinsa, relaxanta, a programului de Networking care reprezinta unul dintrele punctele forte ale EXPO – Conferintei Internationale  Meat & Milk, facilitand realizarea de noi legaturi de afaceri, schimbul de informatii, indentificarea de oportunitati de dezvoltare a propriului business. Ca noutate, va fi organizat un spatiu pentru contacte si discutii de afaceri, elaborarea de strategii bilaterale, actiuni comerciale comune, dialoguri confidentiale.

 

Pentru a fi in permanenta la curent cu toate noutatile legate de organizarea EXPO – Conferintei, va invitam sa accesati constant site-ul www.meat-milk.ro, acolo unde puteti sa va inscrieti pentru a fi prezenti la cel mai important eveniment national dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei.

 

Ne vedem la Meat & Milk 2015!

Cubic Elements va participa la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

Firma Cubic Elements va fi prezentă la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Internaționale Meat &Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25, 26 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Cubic Elements reprezintă în România firme cu o vastă experiență în producerea de mașini și echipamente de ambalare pentru...

Meat & Milk 2017, la câteva zeci de ore de start
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, cea mai mare manifestare de profil din România, dar și din Europa Centrală și de Est, își va deschide lucrările celei de-a VI-a ediții peste numai câteva zeci de ore, mai precis, în dimineața zilei de 25 mai, la ora nouă.   Încă de pe acum, deși înscrierile se fac și...

Meat & Milk 2015: Punem lacat, sau deschidem perspective?

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 1 aprilie, 2015

Pume lacat, sau deschidem perspective? Aceasta este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri. Sub semnul acesti intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO – Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va fi gazduit de Hotel Alpin din Poiana Brasov. Sub titlul POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA – prioritati pentru iesirea din impas, participantii vor avea oportunitatea de a discuta direct cele mai acute probleme ale momentului, de a interveni cu intrebari si opinii in timpul prezentarilor si dezbaterilor.

 

Programul zilei va fi deschis de sedinta generala in care, dupa deshiderea oficiala, doamna Viorica Dancila – Vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, precum si un reprezentant al MADR, vor face o radiografie a starii de fapt a celor doua sectoare, urmand sa anunte ultimele masuri luate la nivel comunitar si national, pentru a depasi problemele actuale.

In continuare, speakeri ai unor companii de Top din domeniul tehnologic, dar si bancar, vor prezenta cele mai noi utilaje si echipamente destinate fermierilor si procesatorilor romani, precum si cele mai noi oportunitati de finantare a afacerilor din domeniu.

 

Dupa coffee break, sunt programate workshop-urile:

 

-FERMA de CARNE si LAPTE: Ferma viitorului=Retehnologizare si Performanta

-CARNE – Procesatori: Noi resurse, noi tehnologii, noi piete

-LAPTE – Procesatori: Performanta intr-un mediu economic instabil

 

Fiecare workshop va contine cate cinci prezentari in care, speakeri ai unor firme de prestigiu vor detalia pentru participanti cele mai inovatoare tehnologii, materii prime, servicii, sisteme si echipamente de gestionare a riscului de sanatate a animalelor si siguranta alimentara, produse de finantare destinate special fermierilor si procesatorilor, tehnologii sustenabile si de furnizare a energiilor regenerabile.

 

La finalul fiecarui workshop vor avea loc urmatoarele dezbateri:

 

-FERMA de CARNE si LAPTE: Conditia fermierului roman in UE: Rol principal, sau figuratie? In fata fermierilor vor participa ca speakeri reprezentanti ai MADR, APIA, AFIR si presedinti ai principalelor asociatii profesionale de fermieri, discutiile urmand a avea un caracter liber, deschis.

 

-CARNE – Procesatori: Etichetarea de origine, esecul unei politici la nivel european. Tema va fi dezbatuta de Laurentiu Rebega-Membru al Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, speakeri din partea ARC, Romalimenta,  Parlamentul Romaniei, ANSVSA si ANPC.

 

-LAPTE – Procesatori: Hipermarketul, partener sau concurent? Dezbaterea va fi sustinuta de Dorin Cojocaru-Presedinte APRIL, Florin Capatana- Vicepresedinte AMRCR, precum si un invitat din partea Consiliului Concurentei.

 

In dupaamiaza zilei de 3 iunie, in cadrul sectiunii infoTRIP vor fi efectuate vizite de documentare in ferme si unitati de procesare a carnii si laptelui, participantii putand sa vada direct la fata locului modul de dezvoltare si sustinere a unei afaceri, vor putea face evaluari ale propriului business, in raport cu firmele vizitate, vor afla noi informatii de ordin tehnologic, volum al afacerilor etc.

 

Cina festiva, la care vor fi invitati toti cei prezenti, seara va fi o continuare fireasca, destinsa, relaxanta, a programului de Networking care reprezinta unul dintrele punctele forte ale EXPO – Conferintei Internationale  Meat & Milk, facilitand realizarea de noi legaturi de afaceri, schimbul de informatii, indentificarea de oportunitati de dezvoltare a propriului business. Ca noutate, va fi organizat un spatiu pentru contacte si discutii de afaceri, elaborarea de strategii bilaterale, actiuni comerciale comune, dialoguri confidentiale.

 

Pentru a fi in permanenta la curent cu toate noutatile legate de organizarea EXPO – Conferintei, va invitam sa accesati constant site-ul www.meat-milk.ro, acolo unde puteti sa va inscrieti pentru a fi prezenti la cel mai important eveniment national dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei.

 

Ne vedem la Meat & Milk 2015!

Meat & Milk 2017 va fi transmisă LIVE!
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

În premieră, lucrările Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk vor fi transmise live, pe toată durata desfășurării lor. În acest fel, toți aceia care vor să se afle în contact cu evenimentul o pot face accesând  http://www.meat-milk.ro/conferinta/live.html.  Transmisia va fi asigurată de postul de televiziune Agro TV,...

Tehnologii performante de la MACH Foreign Trade Distribution
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

MACH Foreign Trade Distribution este furnizor de echipamente industriale și integrator de soluții la cheie, încă din 1995. MACH dispune de experiență în proiectarea și implementarea aplicațiilor complexe, în funcție de specificul activității fiecărui client.   Prin soluțiile de automatizare a fluxului de producție și...

Polo AG România va fi prezentă la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

Polo AG România, parte a companiei germane Polo AG, va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care își va deschide lucrările joi, 25 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Polo AG este unul dintre importanții producători de echipamente de procesare și ambalare pentru...

Cubic Elements va participa la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   marți, 23 mai 2017

Firma Cubic Elements va fi prezentă la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Internaționale Meat &Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25, 26 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Cubic Elements reprezintă în România firme cu o vastă experiență în producerea de mașini și echipamente de ambalare pentru...

Meat & Milk 2017, la câteva zeci de ore de start
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, cea mai mare manifestare de profil din România, dar și din Europa Centrală și de Est, își va deschide lucrările celei de-a VI-a ediții peste numai câteva zeci de ore, mai precis, în dimineața zilei de 25 mai, la ora nouă.   Încă de pe acum, deși înscrierile se fac și...