Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2016 îl avea ca oaspete pe Daniel Constantin

Autor: Meat MIlkluni, 15 februarie, 2016

După ce, la edițiile trecute, domnul Daniel Constantin a fost prezent în calitate de Ministru al Agriculturii, domnia sa a confirmat participarea și la ediția din acest an, Conferința Internațională Meat & Milk 2016 urmând a-și derula cea de-a V-a întâlnire a profesioniștilor din sectoarele de carne și lapte ale României, în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Cu siguranță, genericul sub care se vor desfășura lucrările, ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-”Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”, va da ocazia tuturor celor prezenți de a discuta aprins pe cele mai acute teme ale momentului.

 

Absolvent al UASMV, domnul Daniel Constantin este posesorul unui Master in domeniul Managementului Calitatii si Inovatiei.

Dupa ce a fost numit in postul de Consilier pe probleme de Integrare in Uniunea Europeana, din cadrul MADR, a devenit ulterior Coordonator al echipei de consilieri pe probleme de Integrare.

In anul 2009, a castigat concursul pentru ocuparea postului de Director General al APIA, iar in anul 2012, domnul Daniel Constantin a fost numit in functia de Ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, functie pe care a ocupat-o pana la finalul anului 2015.

 

Detalii despre organizarea evenimentului, înscrieri, speaker-i, program, participanți, pe meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21. (În imagine, un instantaneu cu domnul Daniel Constantin la ediția din 2015 a Conferinței Internaționale Meat & Milk)

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...