Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2016: În Workshop-ul Carne Procesatori vor fi discutate cele mai acute teme ale momentului

Autor: Meat MIlkvineri, 26 februarie, 2016

Ulterior ședinței generale din ziua de 12 mai, în programul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”, este programat să aibă loc Workshop-ul Carne-Procesatori.

 

Sub genericul ”Între tradiție și reinventare, să nu uităm profitul”, vor fi dezbătute cele mai acute teme ale momentului. După cum cunoaștem cu toții, realitatea sectorului românesc al cărnii oferă mai multe fațete. Pe de o parte, procesatorii se văd nevoiți să se reinventeze continuu, pentru a veni mereu în fața consumatorilor cu produse noi. Pe de altă parte, obieciul de consum al românilor obligă la tradiție. De aici, și întrebarea: Care este cel mai scurt drum spre profit? Cu siguranță, participanții la workshop vor căuta cele mai bune răspunsuri.

 

Titlurile orientative ale workshop-ului care va începe la ora 11,15, sunt următoarele:

 

-Ecuația succesului: Investiții+Profesionalism+Calitate (Prezentarea unei afaceri de succes)

-Materii prime și tehnologii inovatoare de procesare a cărnii (Prezentare de tehnologii, ingrediente, materii prime etc.)

-Sustenabilitatea, condiție obligatorie a noilor ambalaje (Prezentare de noi tehnologii de ambalare, soluții de prezervarea mediului etc)

-Calitatea și siguranța garantează succesul la raft (Prezentare de teste, echipamente și servicii în domeniul siguranței alimentare)

-Aplicații IT de management al afacerii (Prezentare de soluții informatice, aplicații mobile, soluții IT de gestiune etc.)

 

Finalul atelierului de discuții va fi marcat de dezbaterea cu titlul ”Prețul, o dispută fără sfârșit”, dezbatere la care au confirmat participarea ca speaker-i domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta și proprietarul companiilor Angst și Salsi, și Florin Căpățână-Vicepreședinte al AMRCR. În aceeași dezbatere a fost invitat să participe ca speaker domnul Vladimir Mănăstireanu, Director Executiv al Asociației Române a Cărnii.

 

Pentru a rezerva din timp spații de prezentare, invităm companiile să acceseze site-ul meat-milk.ro, sau să trimită cereri de înscriere pe adresa office@infogroup.ro. Detalii suplimentare la tel: 021.223.25.21.

 

Nu uitați! Expo-Conferința Internațională Meat & Milk este SINGURUL eveniment de profil din România, dedicat acestor două sectoare. 

Meat & Milk: Tradiție, Profesionalism, CONTINUITATE!

 

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...