Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk 2016: Programul complet al Secțiunii Carne

Autor: Meat MIlkvineri, 6 mai, 2016

Peste numai câteva zile, vor începe lucrările celei de-a V-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, pe o piață aflată în dezechilibru”.

 

Ca noutate de ultim moment, anunțăm participarea ca speaker în dezbaterea din finalul Workshop-ului Fabrica de Carne din ziua de 12 mai, a domnului Radu Timiș, Președinte al Asociației Române a Cărnii.

 

Iată principalele teme ale Workshop-ului Fabrica de Carne, moment din program care are titlul ”Între tradiție și reinventare, să nu uităm profitul”:
11:00 – 11:25 Titlu provizoriu: Soluții IT pentru managementul afacerilor; Prezentare Net BRINEL-Saleforce, Speaker: Alexandru Ursu-Regional Sales Executive- Salesforce.

11:25 – 11:50 Castiga bani prin depistarea rapida a greselilor de Facturare in baza Contractelor cu Retailul Modern; Speaker: Horia Nes- Business Development Manager, Beck et al Services

11:50 – 12:15 Studiu piata mezelurilor: Cold Cuts InfoKit; Speaker: Ingrid Lambru-Director de Marketing Merkuri Research

12:15 – 13:30 Dezbatere: Piață, Prețuri, Importuri, Oțet! Speakeri: Ioan Ladosi-Președinte APCPR, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Radu Timiș-Președinte ARC, Florin Capațână-Vicepreședinte Carrefour, Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov.

 

Speakeri

 

Alexandru Ursu

Regional Sales Executive, Salesforce

Absolvent al Institutului de Relații Internaționale al Universității București, domnul Ursu va prezenta ultima ofertă de soluții IT ale firmelor BRINEL și Salesforce, cu aplicabilitate în Industria de procesare a cărnii.

 

Horia Nes

Business Development Manager, Beck et al Services

 

Horia Nes coordoneaza activitatea de vanzari si dezvoltare a companiei Beck et al Services in Romania. In Workchop-ul Carne, domnul Nes va sustine prezentarea cu titlul „Castiga bani prin depistarea rapida a greselilor de Facturare in baza Contractelor cu Retailul Modern”.

 

Ingrid Lambru

Mercury Research

 

Director de Marketing al companiei Mercury Research, Doamna Ingrid Lambru va susține în Workshop-ul Fabrica de Carne din ziua de 12 maicomunicarea cu titlul „Studiu piata mezelurilor: Cold Cuts InfoKit”.

 

Ioan Ladoși

Președinte APCPR

 

Domnul Ioan Ladoși este Absolvent al Facultății de Zootehnie din Cluj-Napoca, ocupând funcția de Președinte al APCPR. Din noiembrie 2005 este Manager Operațiuni al PIC România. Domnul Ladoși va participa la dezbaterea din Workshop-ul Carne, din ziua de 12 mai, iar, în ziua de 13 mai, va fi speaker la Masa rotundă.

 

Radu Timiș

Președinte ARC

 

Proprietar al grupului de firme Cris-Tim, domnul Radu Timiș îndeplinește și funcția de Președinte al Asociației Române a Cărnii.

 

Sorin Minea

Președinte Romalimenta

 

Absolvent al UASMV și Doctor în Medicină Veterinară, domnul Sorin Minea este Președinte al companiilor Angst și Salsi și Președinte al Romalimenta. Domnul Minea va fi speaker la dezbaterea din Workshop-ul Carne, precum și la Masa rotundă din ziua de 13 mai.

 

Florin Căpățână

Corporate Affairs and CSR Director at Carrefour România și Vicepreședinte AMRCR
Absolvent al USAMVB, domnul Florin Căpaățână a ocupat anterior și funcția de  Președinte al AVSVSA. Domnul Căpățână va participa în calitate de speaker la  workshop-ul Carne, precum și la Masa rotundă din ziua de 13 mai.

 

Dorin Valter Enache

Director Executiv DSVSA Brasov

 

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară București și Doctor în Medicină Veterinară, domnul Enache este Director Executiv al DSVSA Brașov. În ziua de 12 mai, domnul Dorin Valter Enache va participa ca speaker la dezbaterea cu titlul „Piață, Prețuri, Importuri, Oțet”, din finalul workshop-ului Carne.

 

Amintim că, de un deosebit interes pentru participanții la secțiunea Carne, va fi vizita de documentare care se va desfășura în ziua de 13 mai, la Ferma de îngrășare a tăurașilor Oxxville (parte a afaceriilor deținute de Ionuț și Vlad Neagu, aceia care dețin și ferma Regalina), din apropierea orașului Vulcan, materializare a unei investiții de peste 1,5 milioane de euro, fermă care dispune de un nivel tehnologic deosebit.

 

Detalii despre celelalte teme de interes pentru oamenii de afaceri din domeniul cărnii, mai ales că, până la ora începerii lucrărilor, cu siguranță vor apărea noutăți, precum și informații de ultim moment, puteți afla accesând meat-milk.ro.

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...