Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto

Autor: meatmilkvineri, 19 aprilie, 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat transportului alimentar.

 

​Iveco este leader în producţia de vehicule comerciale şi vanuri. “Transportul este energie” însumează valorile Iveco. Transportul reprezintă energie, energia este molipsitoare, energia creează un ciclu virtuos în care fiecare primeşte mai mult şi dă mai mult. Iveco aplică acest principiu tuturor acţionarilor – de la clienţi la angajaţi, furnizori şi dealer.

 

Jucător de elită în lumea transportului global, Iveco este un leader internaţional al dezvoltării, producţiei, marketingului şi serviciilor celei mai vaste game de vehicule comerciale uşoare, medii şi grele.

 

De asemenea este şi producător de vehicule de transport pasageri şi vehicule speciale pentru apărare, protecţie civilă şi misiuni specifice ca cele pentru pompieri. Vehiculele beneficiază de cele mai noi tehnologii aplicate unei game cuprinzătoare de motoare atât diesel cât şi cu combustibil alternative. Acestea includ şi gazul natural (CNG), combustibil bio, tehnologii hybride şi motoare electrice. Gama de produse este completată de serviciile financiare şi post-vânzare şi de activităţile cu vehicule uzate.

 

La rândul său, Autofrigo Center se află în elita pieței de profil oferind cele mai bune solutii de agregate frigorifice auto, de climatizare auto si de echipari frigorifice complete. Compania livrează urmatoarea gama de produse:

 

ZANOTTI-Italia – agregate frigorifice auto, 

WEBASTO-Germania – aparate de aer conditionat si incalzitoare,

SAFKAR-Turcia – agregat frigorifice si de aer conditionat.

 

De asemenea, prin reteaua de colaboratori la nivel national, Autofrigo Center poate oferi piese de schimb si service pentru masinile echipate cu marcile mai sus mentionate.

ACEBOP: Nu transportați animalele vii decât în condiții optime!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 iulie 2019

Ca urmare a scrisorii pe care, Comisarul European Vytenis Andriukaitis, membru al Comisiei Europene, a adresat-o ministrului agriculturii din România, Petre Daea, în care i-a solicitat stoparea exportului a 70.000 de ovine către Orientul Mijlociu, din cauza condițiilor improprii de transport, ACEBOP și-a transmis opinia oficială față de...

European Dairy Association salută acordul UE-Mercosur
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 iulie 2019

Asociația europeană pentru produse lactate-EDA a declarat că salută acordul comercial global încheiat între UE și Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).   După două decenii, Mercosur și Uniunea Europeană au ajuns la un acord privind mediul comercial care acoperă mai mult de 780 de milioane de...