Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim

Autor: Meat MIlkmarți, 5 martie, 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.

 

Și de această dată, prima zi a evenimentului va găzdui workshop-urile specializate Carne și Lapte. În program vor fi prevăzute prezentări de companii, comunicări științifice și dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului.

 

Dintre firmele care își vor prezenta ultimele produse și servicii nu vor lipsi cele din domeniile nutriției și ale sănătății animalelor, tehnologii de procesare și ambalare, siguranță alimentară, sisteme informatice de business și tehnologii de prezervare a mediului. Titlurile dezbaterilor vor fi anunțate în perioada următoare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate...

Meat.Milk 2019: Secțiunea Expo, un punct central al evenimentului
Autor: meatmilk  /   marți, 14 mai 2019

Secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi și în acest an unul dintre punctele centrale ale evenimentului.   În momentul de față, agenția infoGROUP anunță că toate standurile de expunere au fost ocupate, ba, mai mult,...