Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meat.Milk 2019: Zona Expo, mereu în centrul atenției

Autor: meatmilkmarți, 12 februarie, 2019

Cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care se va desfășura în acest an în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce și de această dată în fața participanților cele mai noi informații din domeniul tehnologic.

 

Tocmai de aceea, zona Expo va fi și de această dată în centrul atenției, fiind amenajată, ca de fiecare dată, în spațiul cu cea mai mare vizibilitate.

 

La standuri vor expune companii din domeniul procesării cărnii și a laptelui, prezentându-și produse din gama Premium, precum și furnizori de tehnologii de procesare, ambalare, soluții de igienă, sănătate animală, siguranță alimentară, soluții energetice sau de mediu etc.

 

Ca în fiecare an, vor fi organizate degustări cu cele mai delicioase produse, iar reprezentanții companiilor expozante vor oferi cele mai noi informații partenerilor de afaceri, în vederea încheierii de viitoare contracte de colaborare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...