Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat.Milk 2019: Zona Expo, mereu în centrul atenției

Autor: meatmilkmarți, 12 februarie, 2019

Cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care se va desfășura în acest an în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce și de această dată în fața participanților cele mai noi informații din domeniul tehnologic.

 

Tocmai de aceea, zona Expo va fi și de această dată în centrul atenției, fiind amenajată, ca de fiecare dată, în spațiul cu cea mai mare vizibilitate.

 

La standuri vor expune companii din domeniul procesării cărnii și a laptelui, prezentându-și produse din gama Premium, precum și furnizori de tehnologii de procesare, ambalare, soluții de igienă, sănătate animală, siguranță alimentară, soluții energetice sau de mediu etc.

 

Ca în fiecare an, vor fi organizate degustări cu cele mai delicioase produse, iar reprezentanții companiilor expozante vor oferi cele mai noi informații partenerilor de afaceri, în vederea încheierii de viitoare contracte de colaborare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

UE va penaliza calitatea duală cu până la 10 milioane de euro
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 ianuarie 2019

Deputații europeni au votat amendamente la legea privind calitatea duală, pentru companiile care comercializează produse alimentare de acest tip, urmând să aplice amenzi de până la 10 milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri anuală a comerciantului, în încercarea de a proteja drepturile consumatorilor.   Astfel, deputații...

Doamna Maria Gabriela Zoană-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a P.E., a confirmat participarea la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 16 ianuarie 2019

Doamna Maria Gabriela Zoană-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European, a confirmat prezența ca speaker la cea de-a VIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Protejarea interesului...