Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meat.Milk 2019: Zona Expo, mereu în centrul atenției

Autor: meatmilkmarți, 12 februarie, 2019

Cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care se va desfășura în acest an în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce și de această dată în fața participanților cele mai noi informații din domeniul tehnologic.

 

Tocmai de aceea, zona Expo va fi și de această dată în centrul atenției, fiind amenajată, ca de fiecare dată, în spațiul cu cea mai mare vizibilitate.

 

La standuri vor expune companii din domeniul procesării cărnii și a laptelui, prezentându-și produse din gama Premium, precum și furnizori de tehnologii de procesare, ambalare, soluții de igienă, sănătate animală, siguranță alimentară, soluții energetice sau de mediu etc.

 

Ca în fiecare an, vor fi organizate degustări cu cele mai delicioase produse, iar reprezentanții companiilor expozante vor oferi cele mai noi informații partenerilor de afaceri, în vederea încheierii de viitoare contracte de colaborare.

 

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

ACEBOP: Nu transportați animalele vii decât în condiții optime!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 iulie 2019

Ca urmare a scrisorii pe care, Comisarul European Vytenis Andriukaitis, membru al Comisiei Europene, a adresat-o ministrului agriculturii din România, Petre Daea, în care i-a solicitat stoparea exportului a 70.000 de ovine către Orientul Mijlociu, din cauza condițiilor improprii de transport, ACEBOP și-a transmis opinia oficială față de...

European Dairy Association salută acordul UE-Mercosur
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 iulie 2019

Asociația europeană pentru produse lactate-EDA a declarat că salută acordul comercial global încheiat între UE și Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).   După două decenii, Mercosur și Uniunea Europeană au ajuns la un acord privind mediul comercial care acoperă mai mult de 780 de milioane de...