Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat-Tech 2015, eveniment dedicat tehnologiei pentru sectorul cărnii

Autor: Meat MIlkmarți, 30 septembrie, 2014

Meat-Tech nu putea să fi început într-un mod mai bun, având toți jucătorii majori din industrie înscriși ca expozanți. Acest succes reflectă cele mai recente date economice publicate de Observatorul IPACK-Ima, care dezvăluie o creștere mai bună și dinamism pe piață.
Noul spectacol internațional produs de IPACK-Ima spa este dedicat tehnologiei de prelucrare, conservare, ambalare și distribuție a cărnii.

Meat-Tech va avea loc între 19-23 mai 2015 la Fieramilano în parteneriat cu IPACK-IMA. Acesta din urmă are câteva noutăți pentru industria de prelucrare a produselor alimentare proaspete: Meat-Tech fiind una dintre cele trei expoziții IPACK-IMA conectate cu alte două mari expoziții FRUITECH – prezentarea tehnologiilor destinate prelucrării fructelor și legumelor – și DAIRYTECH – dedicat tehnologiei lactate. Industria alimentelor proaspete solicită ambalaj nou, specific și, ca o consecință, tehnologie inovatoare pentru a produce.

Oportunitatea excepțională oferită de Meat-Tech va fi stimulată de punerea în scenă la comun cu Converflex, Grafitalia și Intralogistica Italia, acesta din urmă în parteneriat cu Deusche Messe. Rezultatul va cea mai cuprinzătoare expoziție din lume dedicată procesării, ambalării, printării și logisticii. Evenimentul va avea loc la Fieramilano și va găzdui 2.500 de expozanți și peste 100 de mii de vizitatori.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...