Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meat-Tech: Un nou eveniment destinat sectorului cărnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 noiembrie, 2013

Meat-Tech va fi un nouă expoziție dedicată sectorului cărnii, cu prima ediție programată pentru luna mai 2015, în Milano, informează The Meat Site.

Meat-Tech – Procesare&Ambalare pentru industria cărnii este noul eveniment internațional specializat pentru comunitatea afacerilor din sectorul cărnii organizat de IPACK – Ima Spa .

Prima ediție este programată pentru perioada de 19-23 mai 2015, ca parte a unui eveniment global de mari proporții ce are loc la Fieramilano și deja include IPACK – IMA , Fruitech Innovation, Intralogistica Italia, Converflex și Grafitalia în colaborare cu Expo 2015 .

Având relații de afaceri și tehnologice strâns interconectate, cele șase expoziții vor aduna peste 2.500 de expozanți și 100.000 de vizitatori sunt așteptați .

Acest show va fi în sinergie cu EXPO 2015, care va avea loc la aceeași dată și a cărui temă este ” Hrănirea planetei . Energie pentru viață „. Noul eveniment este conceput pentru a prezenta tehnologii și produse de top pentru procesarea, conservarea, ambalarea și distribuția cărnii.

„Prin lansarea Meat-Tech, credem ca putem satisface nevoile și așteptările părților interesate din industria cărnii, care ne-a cerut să mutăm evenimentul într- un cadru internațional complet integrat în lanțul de aprovizionare”, a declarat CEO-ul IPACK – Ima Spa, Guido Corbella. ”

Meat-Tech combină experiența de lungă durată a organizatorilor în acest domeniu specific și o cunoaștere profundă a pieței cărnii, unde IPACK – Ima Spa a câștigat încrederea și stima operatorilor și profesioniștilor din domeniu.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...