Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat&Milk 2014: ACO România și-a prezentat sistemele de colectare a apelor uzate

Autor: Meat MIlkjoi, 19 iunie, 2014

În cadrul conferinţei internaţionale Meat&Milk 2014, domnul Grigore Tătaru, Director General al companiei ACO România,  a prezentat activitatea şi soluţiile tehnice complete, din domeniul apelor uzate.

Numele companiei este sinonim cu sisteme de drenaj al apelor de suprafaţă. Produsele ACO se regăsesc în nenumărate locuri din întreaga lume – la intersecţii de trafic rutier, în aeroporturi şi magazine, fiind o companie care oferă soluţii inteligente pentru construcţii civile şi industriale, tehnologia mediului, peisagistică şi terenuri sportive. Rădăcinile ACO sunt Nord Europene şi au filiale puternice în lumea întreagă. Drept urmare, una dintre caracteristicile echipei este dragostea de apă şi orizonturile larg deschise. În prezent, Grupul ACO are subsidiare independente în 40 de ţări de pe 4 continente şi fabrici în 12 ţări, inclusiv în Australia şi SUA.

ACO dezvoltă, produce şi comercializează produse şi sisteme de cea mai bună calitate, procesând beton cu polimeri, oţel inoxidabil, plastic, fontă şi beton armat.

În multe zone sensibile care afectează viaţa, sistemele ACO aduc o importantă contribuţie la protejarea mediului, la crearea şi menţinerea infrastructurii şi asigură desfăşurarea în siguranţă a activităţilor industriale, comerciale şi de transport. ACO susţine menţinerea siguranţei şi a igienei în spitale, bucătării industriale şi în cadrul facilităţilor de producţie, prin intermediul sistemelor de drenaj rapid şi eficient al clădirilor. Staţiile de pompare asigură protecţie eficientă împotriva inundaţiilor şi a problemelor legate de canalizare. Rigolele din oţel inoxidabil reprezintă şi o contribuţie importantă la protecţia împotriva incendiilor, deoarece previn răspândirea focului prin podea.

Valoarea brand-ului ACO este dificil de evaluat în termeni monetari, însă valoarea sa pentru activităţile de marketing este evident, în fiecare zi. ACO îşi întăreşte brand-ul printr-un design standard al corporaţiei, prin calitatea produselor, prin comportamentul competitiv, corect şi prin comunicarea şi relaţiile publice susţinute.

Date de contact: Mobil: 0749.184.366, 0749.184.367 Fax: 021/351.30.55 e-mail: aco@aco.ro

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...