Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat&Milk 2014: Depozite frigorifice mobile, de la TITAN Container

Autor: Meat MIlkjoi, 19 iunie, 2014

Workshop-ul Fabrica de Carne din prima zi a Expo-Conferinței Meat & Milk 2014 a dat ocazia doamnei Claudia Cornelia Niculae, Regional Sales Manager, să prezinte oferta ArcticStore& ArcticSuperStore în ceea ce priveşte depozitele frigorifice mobile.

Pentru specialiștii de la ARCTIC Store, transportul containerizat reprezintă pentru companiile din orice domeniu una dintre condițiile de bază ale optimizării afacerilor, contribuind la realizarea de economii și, prin aceasta, la sporirea profitului. Oferta companiei a fost prezentată în detaliu, de doamna Claudia Cornelia Niculae, Regional Sales Manager.

Cu facilităţi de depozitare în Constanţa, Bucureşti şi Braşov, ARCTIC Store pune la dispoziţia clienţilor săi containere noi şi second-hand de 20′ şi 40′. Prin intermediul colaboratorilor, compania poate oferi servicii prompte de livrare în toată ţara şi în Europa. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor, ARCTIC Store oferă containere în diverse culori, şi poate veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor săi, producând containere în diferite culori şi cu inscripţionări conform solicitărilor.


Într-o piaţă în care costurile de transport sunt din ce în ce mai ridicate, ARCTIC Store încearcă pe cât posibil, ca livrarea containerelor să fie făcută cât mai aproape de locaţia cerută, asigurând astfel costuri mai mici de aprovizionare.

Ca membru al grupului ARCTIC Store, compania asigură atât un raport preţ-calitate avantajos, cât şi servicii prompte şi eficiente din partea personalului. Membrii echipei ARCTIC Store iau în serios toate solicitările, indiferent că este vorba de 1 sau 100 de containere, şi răspund în cel mai scurt timp, oferind cea mai bună soluţie care să acopere cererea clienţilor.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...