Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mecanica Ceahlău investește în retehnologizare

Autor: Meat MIlkvineri, 1 august, 2014

Producătorul de utilaje agricole Mecanica Ceahlău va investi peste 700.000 de euro în retehnologizarea proceselor de productie, modernizarea portofoliului de produse si orientarea activității către clientul final, în al doilea semestru din acest an, potrivit unui comunicat al companiei.

„Avem trei obiective strategice pentru următorul an: retehnologizăm procesele de productie si modernizăm portofoliul de produse, orientăm mai puternic activitatea către clientul final cu ajutorul unei echipe de vânzări extinsă la nivel național, dar si a unei strategii de marketing — respectiv intenționăm să dezvoltăm parteneriate cu producători cu prezentă internatională”, precizează Laura Serban, care a preluat la sfârsitul anului 2013 mandatul de CEO al Mecanica Ceahlău, citata de Agerpres.

Potrivit companiei, modernizarea proceselor de lucru si a portofoliului de produse face parte din viziunea pe termen lung asupra potențialului de dezvoltare pe care îl are Mecanica Ceahlău, companie activă într-o industrie în care România are avantaj competitiv.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...