Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meda investește 3 mil. de euro, într-o fabrică de crud-uscate

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 16 noiembrie, 2016

Producătorul de mezeluri Meda Prod 98 din Bucureşti, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, se extinde cu o unitate no­uă de producţie pentru mezeluri crud-uscate, o investiţie estimată la aproape 3 milioane de euro, pe care pro­­­prietarii o luaseră în calcul îna­inte de criza economică.

 

„Cererea pentru produsele din carne este în revenire şi de aceea facem această investiţie”, a spus Luchi Georgescu, citată de ZfCorporate. Anul trecut, producătorul de me­zeluri a avut o cifră de afaceri de 131 milioane de lei (29 milioane de euro) şi un profit net de 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro), la 530 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

 

Meda Prod 98 a reuşit să îşi menţină afacerile pe creştere din 2010, când raporta la Ministerul de Finanţe afaceri de 100 de milioane de lei şi un profit net de 1,4 milioane de lei.

 

În 2008 proprietarii au investit în modernizarea fabricii şi în creşterea capacităţii de producţie cu 40 de tone de mezeluri pe zi.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...