Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meda investește 3 mil. de euro, într-o fabrică de crud-uscate

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 16 noiembrie, 2016

Producătorul de mezeluri Meda Prod 98 din Bucureşti, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, se extinde cu o unitate no­uă de producţie pentru mezeluri crud-uscate, o investiţie estimată la aproape 3 milioane de euro, pe care pro­­­prietarii o luaseră în calcul îna­inte de criza economică.

 

„Cererea pentru produsele din carne este în revenire şi de aceea facem această investiţie”, a spus Luchi Georgescu, citată de ZfCorporate. Anul trecut, producătorul de me­zeluri a avut o cifră de afaceri de 131 milioane de lei (29 milioane de euro) şi un profit net de 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro), la 530 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

 

Meda Prod 98 a reuşit să îşi menţină afacerile pe creştere din 2010, când raporta la Ministerul de Finanţe afaceri de 100 de milioane de lei şi un profit net de 1,4 milioane de lei.

 

În 2008 proprietarii au investit în modernizarea fabricii şi în creşterea capacităţii de producţie cu 40 de tone de mezeluri pe zi.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...