Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meda investește 3 mil. de euro, într-o fabrică de crud-uscate

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 16 noiembrie, 2016

Producătorul de mezeluri Meda Prod 98 din Bucureşti, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, se extinde cu o unitate no­uă de producţie pentru mezeluri crud-uscate, o investiţie estimată la aproape 3 milioane de euro, pe care pro­­­prietarii o luaseră în calcul îna­inte de criza economică.

 

„Cererea pentru produsele din carne este în revenire şi de aceea facem această investiţie”, a spus Luchi Georgescu, citată de ZfCorporate. Anul trecut, producătorul de me­zeluri a avut o cifră de afaceri de 131 milioane de lei (29 milioane de euro) şi un profit net de 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro), la 530 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

 

Meda Prod 98 a reuşit să îşi menţină afacerile pe creştere din 2010, când raporta la Ministerul de Finanţe afaceri de 100 de milioane de lei şi un profit net de 1,4 milioane de lei.

 

În 2008 proprietarii au investit în modernizarea fabricii şi în creşterea capacităţii de producţie cu 40 de tone de mezeluri pe zi.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...