Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meda prod: crestere de 44% in primul semestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Meda Prod a anuntat pentru primele sase luni ale acestui an o crestere a cifrei de afaceri de 44%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la aproximativ 11,5 mil. euro, anunta compania.

Profitul net al companiei a raportat un avans de 25% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului 2008, pana la valoarea de 371.320 euro.

„Suntem multumiti de rezultatele obtinute in conditiile economice actuale si intr-o piata in usoara scadere. Investitiile si eforturile constante si-au atins scopul si am reusit sa ne indeplinim obiectivele fixate la inceput de an”, declara Florin Rizea, director general Meda Prod.

Compania si-a propus pentru acest an o cota de piata de 3,6%, la nivel national. Infiintata in anul 1998, Meda Prod are 400 de angajati si un portofoliu alcatuit din 70 de produse.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...