Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meda prod: crestere de 44% in primul semestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Meda Prod a anuntat pentru primele sase luni ale acestui an o crestere a cifrei de afaceri de 44%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la aproximativ 11,5 mil. euro, anunta compania.

Profitul net al companiei a raportat un avans de 25% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului 2008, pana la valoarea de 371.320 euro.

„Suntem multumiti de rezultatele obtinute in conditiile economice actuale si intr-o piata in usoara scadere. Investitiile si eforturile constante si-au atins scopul si am reusit sa ne indeplinim obiectivele fixate la inceput de an”, declara Florin Rizea, director general Meda Prod.

Compania si-a propus pentru acest an o cota de piata de 3,6%, la nivel national. Infiintata in anul 1998, Meda Prod are 400 de angajati si un portofoliu alcatuit din 70 de produse.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...