Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meda prod: crestere de 44% in primul semestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Meda Prod a anuntat pentru primele sase luni ale acestui an o crestere a cifrei de afaceri de 44%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la aproximativ 11,5 mil. euro, anunta compania.

Profitul net al companiei a raportat un avans de 25% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului 2008, pana la valoarea de 371.320 euro.

„Suntem multumiti de rezultatele obtinute in conditiile economice actuale si intr-o piata in usoara scadere. Investitiile si eforturile constante si-au atins scopul si am reusit sa ne indeplinim obiectivele fixate la inceput de an”, declara Florin Rizea, director general Meda Prod.

Compania si-a propus pentru acest an o cota de piata de 3,6%, la nivel national. Infiintata in anul 1998, Meda Prod are 400 de angajati si un portofoliu alcatuit din 70 de produse.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...