Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meda relansează campania de promovare ”Medaland”

Autor: meatmilkluni, 10 iulie, 2017

În plină vară, procesatorul de carne Meda, aflată în proprietatea doamnei Luchi Georgescu, relansează campania de promovare publicitară cu titlul ”Medaland”, grație colaborării cu publicitarii de la Propaganda.

 

Conceptul a stat la baza campaniei de anul trecut, prin călătoria fantastică în MEDALAND, în care publicul a fost invitat să zboare alături de Viorel si zeițele ca să descopere specialitățile Meda.

 

În 2016, Viorel este “amendat” pentru că lasă frigiderul deschis noaptea, în timp ce savurează șunca Praga și visează la platouri încărcate cu bunătăţi de la Meda.

 

În 2017, Viorel nu mai zboară, ci transcede prin timp, spațiu și universuri paralele, propulsat de o nouă tentație culinară: Salamul de Casă Extra de la Meda.

 

Noua campanie gândită de Propaganda promovează un produs mai simplu, mai puțin pretențios, însă foarte versatil, care poate fi savurat cu plăcere, oricum și oriunde, o spune și mesajul principal: „Salamul de Casă Extra de la Meda merge cu orice, dar e bun și simplu”.

 

Aceasta este și ideea de la care a plecat întreaga campanie pentru Salamul de Casă Extra: este un produs ”onest și robust” care oferă același gust delicios indiferent de combinațiile în care este consumat, notează Iqads.

Tudor Neculoiu-Sergiana: Industria are mari probleme cu forța de muncă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 noiembrie 2017

După o participare de succes la ediția din acest an a târgului Indagra Food, și după ce a fost gazda vizitei de documentare pe care delegația internațională care a participat la Congresul UECVB care s-a desfășurat recent la București, și care a vizitat unitatea de producție de la Poiana Mărului, compania Sergiana se pregătește de...

Cris Sib Lacto testează piața Statelor Unite, vizând exportul curent
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Cris Sib Lacto, fabrica de lactate a celor 15 ciobanei din Sibiu, construita in zona Socodor-Arad și specializata în fabricarea brânzeturilor din lapte de oaie, vizează exportul constant pe piața de brânzeturi a Statelor Unite ale Americii.   Deocamdată, un prim lot de aproximativ două tone de brânză de burduf și telemea...