Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Medeus a renuntat la un sfert din salariatii din capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de preparate din carne Medeus a oprit productia pe segmentul mezelurilor fiert-afumate la fabrica din Bucuresti, care a fost transferata la unitatea din Ceptura, in judetul Prahova.

Motivul acestei reorganizari au fost costurile ridicate, in urma deciziei ramanand fara locuri de munca aproximativ 50 de salariati. Potrivit reprezentantilor companiei, la fabrica din Bucuresti a fost mentinuta productia de salam de Sibiu, intrucat la aceasta categorie se lucreaza la capacitate maxima. In fabrica din Capitala au ramas 220 de angajati.

Medeus detine in prezent doua fabrici: la Ceptura (langa Ploiesti) si la Bucuresti. Compania dispune de un sistem propriu de distributie, avand depozite in mai multe localitati: Bucuresti, Constanta, Craiova, Brasov, Arad si Cluj. Materia prima, in special carnea de porc, provine in cea mai mare parte din import. Medeus este o afacere de familie. Actionarul principal de la Medeus este Daniel Marcu, directorul general al companiei. Marcu este actionar majoritar si la firma Goodies din judetul Prahova.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...