Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Medeus opreste investitiile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul de mezeluri Medeus, companie controlata de antreprenorul roman Daniel Marcu, a oprit toate investitiile pe care le avea in derulare, inclusiv constructia unei fabrici de mezeluri in localitatea Chitila, in apropiere de capitala, pentru ca are nevoie de cash ca sa-si plateasca furnizorii externi.

„Toate investitiile companiei au fost sistate pana in toamna, inclusiv cele realizate in fabrica noua pe care o construim in Chitila prin intermediul unui proiect Sapard. Estimam insa ca noua capacitate de productie din Chitila va fi deveni operationala pana la finalul acestui an”, a declarat Alina Marcu, managing director al Medeus. Centrul de productie din Chitila ar urma sa aiba o capacitate de 40 de tone de mezeluri pe zi, iar investitiile realizate pana in prezent se ridica la 5 mil. euro.

Stoparea investitiilor ar putea fi explicata si prin faptul ca lichiditatile companiei se duc mai mult catre plata furnizorilor externi de materie prima. Directorul general al Medeus afirma ca industria mezelurilor a fost afectata de scaderea ratingului de tara, deoarece furnizorii de materie prima din Europa sunt mult mai precauti atunci cand isi vand marfa in Romania.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...