Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mega Image ar dori preluarea reţelei Angst

Autor: Meat MIlkmarți, 22 iulie, 2014

Grupul belgian Mega Image, prezent pe piaţa locală cu o reţea de peste 300 de magazine, poartă negocieri cu antreprenorul român Sorin Minea şi cu familia Angst din Elveţia pentru a prelua cele 22 de magazine Angst, potrivit mai multor surse din piaţă, informeaza Ziarul financiar.

Mutarea vine la doar două luni după ce Angst a ieşit de sub franciza Carrefour, pentru a se concentra pe „ce ştim să fa­cem cel mai bine: producţia şi comerţul de carne şi mezeluri“.

Sorin Minea, acţionarul Angst, neagă informaţiile pri­vind vânzarea, afirmând că în momentul când va semna un con­tract va face publică informaţia. Reprezentanţii Mega Image nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării ZF pri­vind confirmarea preluării sau încheierii unui parte­neriat cu magazinele Angst.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...