Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mega Image deschide al doilea concept store

Autor: Ilie Stoianjoi, 26 septembrie, 2013

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, va lansa la începutul lunii viitoare cel de-al doilea concept store din ţară. Retailerul Mega Image, parte a grupului franco belgian Delhaize şi operatorul celui mai extins  lanţ de supermarketuri de pe plan local, va inagura pe 9 octombrie cel de-al doilea concept store al companiei din ţară, a declarat Cătălina Aldea, director comercial în cadrul Mega Image. Noul magazin va fi situat în Piaţa Sudului şi va oferi în mare parte aceşeaşi produse ca şi unitatea din Piaţa Gemenii, prima de acest fel a Mega Image, dar „vor fi şi noutăţi”, după cum a declarat oficialul companiei.

Primul concept store Mega Image a fost deschis în luna ianuarie a acestui an, în piaţa Gemenii din Bucureşti pe o suprafaţă de 1.600 de mp. La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispoziţia cumpărătorilor pentru tranşarea sau tocarea cărnii pe loc. Specialităţile includ steak mistreţ, steak cerb, vită, etc.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 250 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (150) şi Shop&Go (99).

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...