Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mega Image a deschis Cool Food Concept Store

Autor: Ilie Stoianjoi, 19 septembrie, 2013

La nici un an de la inaugurarea Concept Store-ului din Piata Gemeni din Capitala, Mega Image surprinde din nou piata de retail prin lansarea unui concept inovativ de magazin denumit Cool Food a carui sortimentatie este alcatuita 100% din produse congelate.

Acesta se va deschide in data de 25 septembrie pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 45, Bucuresti, intr-un spatiu unde functiona pana nu demult un magazin Altex. De altfel, lucrarile de amenajare a spatiului au fost demarate inca din vara, insa promovarea in locatie era vaga si misterioasa, constand in afise cu mesajul „In curand se va deschide aici un magazin cool si simplu”, informeaza Magazin Progresiv.

„Prin deschiderea magazinului Cool Food, dedicat in exclusivitate produselor congelate, dorim sa oferim clientilor nostri solutii practice pentru a-si folosi mai bine timpul in beneficiu propriu, petrecand mai putina vreme in bucatarie, dar avand totusi o alimentatie sanatoasa si diversificata, indiferent de sezon. Preparatele congelate sunt usor si rapid de pregatit, ofera bucuria de a incerca retete noi, chiar exotice si sunt sigure, congelarea fiind o metoda in intregime naturala de conservare a alimentelor, folosita de mii de ani”, declara Catalina Aldea,  Director Comercial Mega Image.

La Cool Food, vor fi comercializate aperitive, ready meal-uri, legume si fructe, peste, produse bio, torturi si inghetata. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...