Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mega Image, profit de 10,5 milioane de euro

Autor: Ilie Stoianvineri, 13 septembrie, 2013

Mega Image deschide două supermarketuri în Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 249 de unităţi la nivel naţional, la un singur pas de borna celor 250 de magazine, potrivit datelor anunţate de companie.

Ambele magazine vor fi operate sub brandul Mega Image, iar unul cu o suprafaţă de 434 de metri pătraţi va fi situat pe strada Maior Vasile Băcila din sectorul 2, urmând ca celălalt, cu o suprafaţă de vânzare de 260 de metri pătraţi, să fie deschis pe strada Râul Doamnei din sectorul 6. Mega Image va deschide încă trei magazine până la finalul lunii septembrie, informeaza Magazin Progresiv.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare reţea de supermarketuri din România, cu o prezenţă în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (150) şi Shop&Go (99). Anul trecut, Mega Image a obţinut un profit de 3,5 ori mai mare decât în 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifră de afaceri cu 44% mai ridicată, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...