Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meniuri pentru un ”Mic Dejun cu Atitudine”

Autor: meatmilkvineri, 5 iulie, 2019

(Comunicat) Rețeaua de restaurante Paul oferă un plus de savoare dimineților și lansează colecția Mic Dejun cu Atitudine – o selecție de meniuri pentru fiecare zi din săptămână, care să se asorteze cu o stare de spirit.

 

Astfel, inspirat din rutina zilnică a francezilor, PAUL le propune românilor meniuri personalizate, care conțin cafea, fresh-uri de portocale, sandwich-uri sau omlete delicioase, perfecte pentru un moment joie de vivre încă de la primele ore ale dimineții. Meniurile din colecția Mic Dejun cu Atitudine pot fi savurate până pe 31 august, în restaurantele PAUL din țară.

 

Meniurile Mic Dejun cu Atitudinede la PAUL adună o selecție de specialități franțuzești care se potrivesc stărilor de spirit din fiecare zi. Spre exemplu, pentru aceazi de luni în care dispoziția poate fi rezumată de Catwalk Chic Oriunde Mergi, PAUL propune o cafea aromată, un fresh de portocale și un delicios croissant cu cereale, iar pentru o zi de joi în care starea este de Courageux sau Nimic, meniul cuprinde o cafea aromată și un sandviș Croque Madame/Monsieur.

 

Iar atunci când ziua de vineri este despre Quotidien Couture, în brutăriile PAUL este disponibil meniul cu Oeuf sur plat cu fresh de portocale și cafea sau ceai la alegere. Meniurile pot fi servite în brutăriile și bistro-urile PAUL, într-o atmosferă boemă și relaxată, specifică locațiilor franțuzești, sau pot fi luate acasă sau la birou.

 

Surprizele continuă și în online, așa că fanii sunt invitați la o experiență completă à la française pe paginile de Facebook și Instagram.

Costițe americane
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 februarie 2020

Cum, adică, de ce să vorbim despre costițele americane? Pentru că, pur și simplu, sunt delicioase și pentru că rețetele de peste ocean ar trebui să fie adoptate și de europeni, dar, în primul rând, de români.   Când porcul e la putere   Ca să fim mai exacți, trebuie să spunem că vorbim despre costițele de...

Seminar privind promovarea produselor agricole și alimentare organizat la MADR
Autor: meatmilk  /   joi, 20 februarie 2020

La sediul MADR a avut loc seminarul „INFO DAY – Acțiuni de informare și promovare a produselor agricole și alimentare”, organizat de MADR în colaborare cu reprezentanți ai Agenției Executive pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimente (CHAFEA) din cadrul Comisiei Europene.   Secretarul de stat Aurel Simion a...