Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca

Autor: Nora Marinjoi, 15 noiembrie, 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.

 

Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este responsabilă, atât în Germania, cât și în România, de dezvoltarea soluțiilor digitale pentru afacerile omnichannel ale companiei, de platformele de e-commerce și de abordarea cerințelor IT globale ale magazinelor Metro Cash & Carry.

 

Biroul din Cluj-Napoca a fost conceput ca un spațiu de colaborare care permite colaborarea într-o atmosferă de start-up.

 

CIO al Metro AG și CEO al Metro-Nom, Timo Salzsieder, a declarat: „România este o locație puternică pentru METRO-NOM. Aproape jumătate din personalul nostru IT lucrează acolo, funcționând sub numele de Metro Systems.

 

Odată cu deschiderea noului hub din Cluj-Napoca, ne-ar plăcea să ne prezentăm ca angajator într-un oraș cu o comunitate solidă de IT și start-up, și să atragem noi talente în compania noastră”.

 

O fabrică de dezvoltare software a fost, de asemenea, încorporată în incinta diviziei IT, pentru a oferi angajaților posibilitatea de a lucra la inovații, în echipe, în timpul programului de lucru.

 

CEO al Metro Systems, Jürgen Boekholt, este de părere că noile abordări ale companiei, pentru construirea unui mediu modern de lucru, îi vor oferi o „propunere unică de vânzare” pe piața muncii din România.

 

„Pentru noul nostru birou din orașul Cluj-Napoca, noi căutăm proprietari de produse, dezvoltatori de software și designeri UI / UX care ar dori să lucreze la soluții IT interesante și care căută provocări internaționale, pentru că tocmai asta oferim pentru colegii noștri „, a adăugat Boekholt.

 

În luna mai a anului 2018, unitatea IT a firmei Metro a fost reorganizată, începând să funcționeze sub denumirea de „Metro-Nom”.

Guvernul a aprobat înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar “UNIREA”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 decembrie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar “UNIREA”, în contextul aniversării centenare a Marii Uniri a României.   Casa Română de Comerț Agroalimentar “UNIREA” este o societate comercială de interes național, menită să contribuie pro-activ la implementarea politicii agricole...

Zestre culinară dichisită de Profi
Autor: meatmilk  /   luni, 3 decembrie 2018

(Comunicat) Vin sărbătorile și un nou motiv de bucurie își croiește drum către casele oamenilor: cartea Zestre culinară dichisită de PROFI - rețete culinare din satele românești, culese și povestite de Claudia-Romana Rista. În locuri retrase din România, în tihna micilor gospodării țărănești, la căldura cuptorului...