Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Metro cash & carry a deschis un nou magazin in estul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua Metro Cash & Carry, cel mai mare jucator din comert, a finalizat investitii de 15-20 mil. euro in constructia celui de-al 5-lea magazin din Capitala, situat intr-un parc de retail din zona Policolor.

Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 8.300 de metri patrati si 19.000 de produse listate, este deschis din data de 6 mai si reprezinta cel mai mare proiect de expansiune al companiei din 2010.

„Acesta va fi singurul magazin nou Metro Cash & Carry in 2010. Am putea deschide mai multe unitati Metro Punct in acest an, in 2-3 luni vom sti sigur ce planuri de expansiune vor fi finalizate pana la sfarsitul anului”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Dusan Wilms, directorul general al Metro Cash & Carry Romania.

Compania a lansat in urma cu cateva zile un format nou de comert, cu o suprafata de vanzare de circa 4 ori mai redusa decat media retelei Metro Cash & Carry, care tinteste clientii revanzatori (micii comercianti). Primul magazin a fost deschis la Satu Mare sub brandul Metro Punct. Reteaua Metro opereaza in total in 26 de locatii in acest moment.

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...

Din cauza PPA, efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%!
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 20 martie 2019

Efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%, în februarie 2019, față de ferbuarie anul trecut, potrivit cifrelor oficiale. Acestea sunt primele date concrete, oficiale, anunțate de autoritățile chineze, care indică efectul febrei porcine africane asupra sectorului de ceștere a porcilor din această țară.   Datele au fost...