Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Metro cash & carry a deschis un nou magazin in estul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua Metro Cash & Carry, cel mai mare jucator din comert, a finalizat investitii de 15-20 mil. euro in constructia celui de-al 5-lea magazin din Capitala, situat intr-un parc de retail din zona Policolor.

Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 8.300 de metri patrati si 19.000 de produse listate, este deschis din data de 6 mai si reprezinta cel mai mare proiect de expansiune al companiei din 2010.

„Acesta va fi singurul magazin nou Metro Cash & Carry in 2010. Am putea deschide mai multe unitati Metro Punct in acest an, in 2-3 luni vom sti sigur ce planuri de expansiune vor fi finalizate pana la sfarsitul anului”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Dusan Wilms, directorul general al Metro Cash & Carry Romania.

Compania a lansat in urma cu cateva zile un format nou de comert, cu o suprafata de vanzare de circa 4 ori mai redusa decat media retelei Metro Cash & Carry, care tinteste clientii revanzatori (micii comercianti). Primul magazin a fost deschis la Satu Mare sub brandul Metro Punct. Reteaua Metro opereaza in total in 26 de locatii in acest moment.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...