Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Metro cash & carry a deschis un nou magazin in estul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua Metro Cash & Carry, cel mai mare jucator din comert, a finalizat investitii de 15-20 mil. euro in constructia celui de-al 5-lea magazin din Capitala, situat intr-un parc de retail din zona Policolor.

Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 8.300 de metri patrati si 19.000 de produse listate, este deschis din data de 6 mai si reprezinta cel mai mare proiect de expansiune al companiei din 2010.

„Acesta va fi singurul magazin nou Metro Cash & Carry in 2010. Am putea deschide mai multe unitati Metro Punct in acest an, in 2-3 luni vom sti sigur ce planuri de expansiune vor fi finalizate pana la sfarsitul anului”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Dusan Wilms, directorul general al Metro Cash & Carry Romania.

Compania a lansat in urma cu cateva zile un format nou de comert, cu o suprafata de vanzare de circa 4 ori mai redusa decat media retelei Metro Cash & Carry, care tinteste clientii revanzatori (micii comercianti). Primul magazin a fost deschis la Satu Mare sub brandul Metro Punct. Reteaua Metro opereaza in total in 26 de locatii in acest moment.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...