Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Metro cash & carry a deschis un nou magazin in estul capitalei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua Metro Cash & Carry, cel mai mare jucator din comert, a finalizat investitii de 15-20 mil. euro in constructia celui de-al 5-lea magazin din Capitala, situat intr-un parc de retail din zona Policolor.

Magazinul, cu o suprafata de vanzare de 8.300 de metri patrati si 19.000 de produse listate, este deschis din data de 6 mai si reprezinta cel mai mare proiect de expansiune al companiei din 2010.

„Acesta va fi singurul magazin nou Metro Cash & Carry in 2010. Am putea deschide mai multe unitati Metro Punct in acest an, in 2-3 luni vom sti sigur ce planuri de expansiune vor fi finalizate pana la sfarsitul anului”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Dusan Wilms, directorul general al Metro Cash & Carry Romania.

Compania a lansat in urma cu cateva zile un format nou de comert, cu o suprafata de vanzare de circa 4 ori mai redusa decat media retelei Metro Cash & Carry, care tinteste clientii revanzatori (micii comercianti). Primul magazin a fost deschis la Satu Mare sub brandul Metro Punct. Reteaua Metro opereaza in total in 26 de locatii in acest moment.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...