Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

METRO Chef 2013 a premiat cei mai pricepuți bucătari

Autor: luni, 7 octombrie, 2013

Câștigătorii reprezintă restaurante și cantine din Brașov, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sucevița, Timișoara. Bucătarii români au dat dovadă de un nivel foarte ridicat de competitivitate și au gătit cu multă pasiune.

Bucureşti, 4 octombrie 2013: Cea de-a treia ediție a competiției de artă culinară METRO Chef și-a desemnat câștigătorii. În perioada 1-3 octombrie, nouă echipe au reușit să impresioneze juriul și au câștigat competiția METRO Chef 2013.

Marea Finală din 1-3 octombrie s-a desfășurat la Centrul de Pregătire în Gastronomie de la METRO Militari și a fost împărțită pe specificuri culinare. Fiecare categorie METRO Chef a răsplătit cele mai pricepute trei echipe, cu premii în bani în valoare totală de 87.500 de lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături în valoare totală de 11.500 de lei (TVA inclus).

“Anul acesta, bucătarii au dat dovadă de un nivel foarte ridicat de competitivitate și au gătit cu multă pasiune. Au existat echipe care au câștigat premii la mai multe categorii, demonstrând competențe remarcabile în specificuri culinare diferite. Îi felicităm pe toți participanții competiției METRO Chef 2013 și le mulțumim tuturor pentru pasiunea de care au dat dovadă. Le mulțumim tuturor membrilor juriului că sunt alături de noi și de clienții noștri din domeniul ospitalier”, a declarat Dușan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

Câștigătorii METRO Chef 2013

Bucătărie de evenimente:

-Premiul I:  Restaurantul Club Divino din Galați – Mihai Lungu și Vasile Covaci

-Premiul II: Restaurantul Belvedere din Brașov – Ioan Florescu și Daniel Buzea

-Premiul III: Restaurantul Jinx din Ploiești – Laurențiu Hairadin și Cristian Chirilă

Bucătărie românească:

-Premiul I:  Restaurantul Belvedere din Brașov – Ioan Florescu și Negulici Anna

-Premiul II: Restaurantul Casa Bunicii din Timișoara – Ernest Hajdo și Daniel Cheregi

-Premiul III: Restaurantul Popas Turistic Bucovina din Sucevița – Florin Asavei și Daniel Filimon

Bucătărie internațională:

-Premiul I: Restaurantul Gourmet din Brașov – Alexandru Vreme și Arnold Romanescu

-Premiul II: Restaurantul Club Divino din Galați – Vasile Covaci și Mihai Lungu

-Premiul III: Restaurantul Belvedere din Brașov – Daniel Buzea și Daniel Nistor

Bucătărie de catering/ food solutions:

-Premiul I: Cantina Eurest din Pitești –  Pavel Mioară și Marcu George

-Premiul II: Restaurantul Casa Bunicii din Timișoara – Ernest Hajdo și Daniel Cheregi

-Premiul III: Restaurantul Belvedere din Brașov – Ioan Florescu și Paul Holhoș

Bucătărie italiană:

-Premiul I: Restaurantul Viva Club din Galați – Dănuț Prodea și Cătălin Nechita

-Premiul II:Restaurantul Le Baron din Craiova – Lucian Bostan și Alexandru Petricean

-Premiul III: Restaurantul Belvedere din Brașov – Daniel Nistor și Liviu Preda

Juriul – Marea Finală METRO Chef 2013

Preparatele au fost evaluate de către juriul Marii Finale METRO Chef, format din specialiști culinari ai Centrului de Pregătire în Gastronomie și din invitați speciali în domeniu:

Invitați speciali:

  • Martin White – Executive Chef Restaurant Marriott Casino
  • Nicolae Lică – Executive Chef J.W. Marriott București
  • Giovanni Piselli – Chef Restaurant Vesuvius Brașov
  • Georgiana Ilie – Food Editor Revistă Good Food

Specialişti METRO Cash & Carry România:

  • Patrick Guibet – Executive Chef METRO Cash & Carry România
  • Silvia Ailincăi – Pastry Chef METRO Cash & Carry România
  • Constatin Eremia – Executive Sous Chef METRO Cash & Carry România.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

METRO Chef 2013 a premiat cei mai pricepuți bucătari

Autor: Aura Alexa Ioanluni, 7 octombrie, 2013

Câștigătorii reprezintă restaurante și cantine din Brașov, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sucevița, Timișoara. Bucătarii români au dat dovadă de un nivel foarte ridicat de competitivitate și au gătit cu multă pasiune.

Bucureşti, 4 octombrie 2013: Cea de-a treia ediție a competiției de artă culinară METRO Chef și-a desemnat câștigătorii. În perioada 1-3 octombrie, nouă echipe au reușit să impresioneze juriul și au câștigat competiția METRO Chef 2013.

Marea Finală din 1-3 octombrie s-a desfășurat la Centrul de Pregătire în Gastronomie de la METRO Militari și a fost împărțită pe specificuri culinare. Fiecare categorie METRO Chef a răsplătit cele mai pricepute trei echipe, cu premii în bani în valoare totală de 87.500 de lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături în valoare totală de 11.500 de lei (TVA inclus).

“Anul acesta, bucătarii au dat dovadă de un nivel foarte ridicat de competitivitate și au gătit cu multă pasiune. Au existat echipe care au câștigat premii la mai multe categorii, demonstrând competențe remarcabile în specificuri culinare diferite. Îi felicităm pe toți participanții competiției METRO Chef 2013 și le mulțumim tuturor pentru pasiunea de care au dat dovadă. Le mulțumim tuturor membrilor juriului că sunt alături de noi și de clienții noștri din domeniul ospitalier”, a declarat Dușan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

Câștigătorii METRO Chef 2013

Bucătărie de evenimente:

-Premiul I:  Restaurantul Club Divino din Galați – Mihai Lungu și Vasile Covaci

-Premiul II: Restaurantul Belvedere din Brașov – Ioan Florescu și Daniel Buzea

-Premiul III: Restaurantul Jinx din Ploiești – Laurențiu Hairadin și Cristian Chirilă

Bucătărie românească:

-Premiul I:  Restaurantul Belvedere din Brașov – Ioan Florescu și Negulici Anna

-Premiul II: Restaurantul Casa Bunicii din Timișoara – Ernest Hajdo și Daniel Cheregi

-Premiul III: Restaurantul Popas Turistic Bucovina din Sucevița – Florin Asavei și Daniel Filimon

Bucătărie internațională:

-Premiul I: Restaurantul Gourmet din Brașov – Alexandru Vreme și Arnold Romanescu

-Premiul II: Restaurantul Club Divino din Galați – Vasile Covaci și Mihai Lungu

-Premiul III: Restaurantul Belvedere din Brașov – Daniel Buzea și Daniel Nistor

Bucătărie de catering/ food solutions:

-Premiul I: Cantina Eurest din Pitești –  Pavel Mioară și Marcu George

-Premiul II: Restaurantul Casa Bunicii din Timișoara – Ernest Hajdo și Daniel Cheregi

-Premiul III: Restaurantul Belvedere din Brașov – Ioan Florescu și Paul Holhoș

Bucătărie italiană:

-Premiul I: Restaurantul Viva Club din Galați – Dănuț Prodea și Cătălin Nechita

-Premiul II:Restaurantul Le Baron din Craiova – Lucian Bostan și Alexandru Petricean

-Premiul III: Restaurantul Belvedere din Brașov – Daniel Nistor și Liviu Preda

Juriul – Marea Finală METRO Chef 2013

Preparatele au fost evaluate de către juriul Marii Finale METRO Chef, format din specialiști culinari ai Centrului de Pregătire în Gastronomie și din invitați speciali în domeniu:

Invitați speciali:

  • Martin White – Executive Chef Restaurant Marriott Casino
  • Nicolae Lică – Executive Chef J.W. Marriott București
  • Giovanni Piselli – Chef Restaurant Vesuvius Brașov
  • Georgiana Ilie – Food Editor Revistă Good Food

Specialişti METRO Cash & Carry România:

  • Patrick Guibet – Executive Chef METRO Cash & Carry România
  • Silvia Ailincăi – Pastry Chef METRO Cash & Carry România
  • Constatin Eremia – Executive Sous Chef METRO Cash & Carry România.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...