Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

MAN furnizează soluții de transport pentru fermieri, procesatori și retail

Autor: Meat MIlkluni, 17 martie, 2014

Hypermarketurile METRO Cash & Carry și REAL din Germania vor fi aprovizionate, de acum înainte, și cu ajutorul camioanelor MAN, în baza unui contract de exclusivitate încheiat recent. Dealtfel, producătorul german furnizează soluții de transport frigorific pentru întregul lanț al industriei alimentare europene.

METRO LOGISTICS Germania a lansat către MAN o comandă de 77 de camioane, dintre care 66 autotractoare și 11 autotractoare cu semiremorci frigorifice, după un test de patru săptămâni în care compania s-a convins de consumul redus al acestor camioane și de valoarea scăzută a costului de întreținere pe o perioada determinată.

Autovehiculele Euro 6, care vor face parte din flota METRO LOGISTICS, sunt dotate cu un pachet de siguranță compus din: asistență la frânarea de urgență (EBA), sistemul de menținere a benzii de mers (LGS) și controlul vitezei de croazieră (ACC). De asemenea, sistemul MAN de management al presiunii aerului din pneuri contribuie la reducerea consumului de combustibilului. Cu ajutorul sistemului MAN TeleMatics, se va asigura o imagine transparentă asupra valorilor de consum și a managementului flotei. Pentru a întâmpina nevoile șoferilor, camioanele sunt dotate cu pachete de confort, care includ cutia de viteze automată MAN TipMatic, Intarder, precum și scaune pneumatice și climatizate, cu susținere lombară. În plus, aceștia beneficiază de instruire specializată MAN ProfiDrive pentru un condus economic.

Camioanele MAN vor susține activitatea METRO LOGISTICS în toate locațiile depozitelor din Germania, flota companiei cuprinzând, în prezent, peste 150 de autovehicule (sursa: http://www.intermodal-logistic.ro).

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...