Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Meyn lansează BoneScan 440 ADX

Autor: Meat MIlkmiercuri, 10 aprilie, 2013

Producătorul olandez de echipamente pentru sectorul cărnii de pasăre, Meyn a introdus un nou sistem de detectare a oaselor, care combină precizia cu o capacitate mare, informează The Meat Site.

Meyn BoneScan 440 ADX este un sistem cu o capacitate de până la 440 de file divizate pe minut, iar Meyn susține că poate înlocui două sisteme concurente, contribuind  semnificativ la reducerea investiției inițiale, costurilor de exploatare, muncii, precum și spațiului.

Noua tehnologie cu detectare cu raze X și soft-ul de analiză reînnoit garantează o rată de detecție de 99 la suta sau mai mare și care îndeplinește cerințele QSR (Quick Restaurante Service), spune Meyn.

Meyn BoneScan 440 ADX va detecta oasele calcifiate de până la 2mm. În afară de oase și metal, sticla și piatra pot fi detectate deasemenea.

Produse care sunt susceptibile de a conține oase sau alte impurități sunt eliminate automat din fluxul de produse și aruncate într-un coș sau pe un transportor de descărcare pentru un control manual.

Sistemul este ușor de operat, curățat și întreținut.

Noul software de detectare  face posibilă procesarea unei game de produse de greutate mare la o setare.  Acest lucru evită sortarea produselor în funcție de greutate mai întâi, deoarece greutatea fiecărui produs este determinată automat de către software, garantând o precizie optimă la scanare.

Produsele suspectate sunt vizualizate la stația de reprelucrare, facilitând operatorul în găsirea oaselor detectate. Instrumentul de raportare creează imagini clare, oferind managementului o imagine cuprinzătoare a performanțelor de producție.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...